Николета най-после изпълни обещанието си да пусне папараци по дирите на благоверния си

Николета най-после направи завиден папарашки удар, ...който й коства удар по самочувствието!

Последните предавания на „Папараци” разсърдиха доста от редовните му фенове. Зрителите взеха да покачат Николета, че няма да го докара до творческото дълголетие на една Венета Райкова, например, видя kliuki.bg. С ръкомахане и позиране удари не са правят, още по-малко с уговорени репортажи.

На Николета и компания й остана само да се надяват на някакви войни с Иван Ласкин, ДесиСлава и т.н., вместо да се развали крепката дружба на водещата с някои популярни персони.

Спасението на телевизионната кариера на плеймейтката обаче дойде с развода й. Освен сочни клюки около официалното разтрогване на брака й, кой на кого изневерил и „Тази ли е новата ти?”, моделката разчита и на всяка скандална находка около бившия й.

Екипът на „Папараци” вече е въоръжен с адреси, телефони, имена – всичко, за да спипат Божинов в крачка и да докажат неблагонадеждността му като съпруг. Резултатите ще видим още тази неделя, забелязаха от HotArena.net.

Тогава драгия зрител ще види „най-красивите светски персони” – Разбирай: Николета и близките й Галена и Цветелина Янева. Освен тях обаче ще лъснат й „най-коментираните футболисти”. Те, естествено, са бившите големи любови на Николета – Ники Михайлов и Валери.

Папараците са ги заснели преди и след мача в Италия. Лозанова преди година обеща, че и Божинов не е застрахован да му спретне компромат, но трябваше да дойде време за развод, че това да се случи.

[caption id="attachment_338348" align="aligncenter" width="300"]Любовите на Николета са неразделни и се забавляват чудесно заедно Любовите на Николета са неразделни и се забавляват чудесно заедно[/caption]

Николета може и да не се натъкне на някоя от многобройните му любовници, но ще намери доказателство, че без нея му е далеч по-забавно.