"Женени от пръв поглед" успя истински да развълнува зрителите, а обратите са непредсказуеми!

Новият ТВ експеримент по Нова телевизия "Женени от пръв поглед" успя за кратко време да се сдобие със сериозна зрителска аудитория. Развълнувани от първите трепети между Светлана и Стефан, Антония и Атанас, и Гери и Георги, хиляди българи чакат с нетърпение всеки вторник от седмицата, за да научат как ще се развият отношенията в прясно женените двойки и дали приказките могат да се сбъдват и в реалния живот.

Точно той - реалният живот, прави "Женени от пръв поглед" толкова интригуващо предаване, тъй като обратите в него са повече от неочаквани и непредвидими. За жалост обаче не винаги любимците на зрителите се превръщат в любими един за друг.

[caption id="attachment_338359" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед В "Женени от пръв поглед" предстоят неочаквани обрати[/caption]

Разочарованието и разбитите илюзии в за момента най-харесваната двойка, тази на Светлана и Стефан, са наистина болезнени. Защото младото момче ще преживее огромно разочарование, поднесено му от искрената до болка Светлана.

Припомняме, че Светлана и Стефан се харесаха в първия ден на сватбата си, макар че, както тя самата се пошегува тогава - разговорите им приличаха повече на интервю за работа. Фактът, че двамата бързо намериха общ език обаче, ще им помогне много по-лесно да разкрият себе си пред другия и да сложат картите на масата.

Първа това ще направи Светлана, която разкрива, че много харесва Стефан, но... само като приятел. Нейната представа за съпруг и човек, с когото да продължи живота си, се оказва различна.

"Приятелю мой", изпусна се Светлана още в миналия епизод на "Женени от пръв поглед", след което обаче се притесни и бързо се коригира със "Съпруже мой". Светлана не иска по никакъв начин да наранява Стефан, към когото се привърза, но в крайна сметка нейната директност и прямота ще вземе превес.

Зрителите на "Женени от пръв поглед" ще видят как финото момиче от Перник ще прегърне съпруга си, за да му сподели истината - а именно, че за нея той вече е голям и скъп приятел, но за жалост нищо повече. Точно това е и причината, поради която Светлана и Стефан не консумират брака си - липсата на истинска тръпка от нейна страна.

Думите на Светлана, макар и изречени по възможно най-деликатния начин, ще жегнат Стефан в сърцето, но като истински мъж той ще успее да запази самообладание и отношението му към нея няма да се промени.

Но "Женени от пръв поглед" е предаване, което дава достатъчно време на участниците си и дано точно стабилният характер и ценни качества на Стефан да успеят да обърнат нещата. А Светлана да осъзнае, че може би трябва да даде и на двама им втори шанс. Кой знае...