Ужас скова Гала: Нечакана вест я довърши! (още подробности)

Ужас скова Гала: Нечакана вест я довърши! (още подробности)
5 (100%) 3 votes

Гала не знае какво да предприеме след разтърсващата новина, която й съобщиха!

Спокойната и уравновесена водеща на „На кафе“ Гала се скова и онемя от ужас след неочакваната новина, която научи. Русокосата чаровница е толкова скандализирана, че буквално дъх не можела да си поеме. Това разкриха източници от кухнята на Нова телевизия.

А и как Гала да реагира по друг начин, когато разбра, че е на път да стане за подбив пред цяла България и да разочарова дъщеря си Мари Будева – с факта, че в нея е влюбена… жена. Няма никаква измислица – готвачката на Гала – Елица действително била хлътнала по нея от известно време насам, а чувствата й вече ескалирали дотам, че половината телевизия била наясно.

Гала

Гала като парализирана след шока с Елица

„Ужасът за Гала е наистина голям. Тя никога не е подозирала каква е в очите на Елица и затова доста пъти й е позволявала да я пляска закачливо отзад или да я прегръща пред камерите. И в един момент, опа – Елица се оказва влюбена в нея, а навсякъде веднага плъзва слухът, че двете са имали взимане-даване. Гала е в потрес“, разкриват близки до водещата от медията.

Истината била, че в момента Елица, която не крие своето влечение към жени, живеела на семейни начала със своя колежка – готвачка в известен столичен ресторант. Двете имали връзка от няколко месеца, но Елица продължавала да пази жива силната си тръпка към Гала.

„Вие наясно ли сте какво ще стане, ако партньорът на Гала – Стефан разбере за клюките и им повярва?! Говорят се какви ли не безумия – дори, че Елица и Гала ходили заедно в нощни клубове и се целували страстно. Никой не знае какво ще последва от цялата тази работа, но Елица е тази, която най-много ще пострада от това“, убедени са източниците.

Те смятат, че за да успее да съхрани името и имиджа си, Гала ще се види принудена да уволни готвачката от предаването си, за да затвори устите на зложелателите. Дали подобна реакция ще й донесе желаното спокойствие обаче, тепърва предстои да разберем.


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Ужас скова Гала: Нечакана вест я довърши! (още подробности)”

 1. зрител

  апр. 02. 2015

  Тая куха лейка и простакеса Гала това ли успя да и роди болният мозък може и да и се иска но не и стиска да си признае всикох

 2. Silvia Silvana

  апр. 03. 2015

  Taq gala e verno lezbi

 3. Silvia Silvana

  апр. 03. 2015

  Taq gala e verno lezbi

Добавете коментар