Венелин Петков подлуди колеги си

Телевизионерът Венелин Петков се държи изключително гаменски с колегите си. Със заповеден глас шефът на новините в Би Ти Ви налагал авторитарното си мнение и не търпял различно становище.Затова босовете на медията Πaвeл Cтaнчeв и Bилмa Πaвлoвa решили да прибегнат до услугите на психолог, за да уравновесят дестабилното емоционално състояние на своя подчинен, пише HotArena.

Защото истеричните крясъци на Венелин Петков, тропане по масата, грозни обиди докарвали до нервен срив всички останали, които работели в популярната медия.Положението направо е нетърпимо, разкриват и от кухнята на Би Ти Ви. Затова шефовете на медията решили да вземат спешни мерки и да използват нетрадиционен подход, за да кротнат бившия водещ и най-после да настъпи мир. В противен случай те му обещали , че ще му намерят постоянен заместник, а Петков ще трябва окончателно да се прости с работата си.

[caption id="attachment_338377" align="alignright" width="300"]Венелин Петков бил взривоопасен шеф Венелин Петков бил взривоопасен шеф[/caption]

Роденият в Стара Загора телевизионер пое ръководството над новините в Би Ти Ви преди година и половина и оттогава атмосферата е ужасяваща, споделят редови репортери.Венелин Петков не само не понасял чуждо мнение, а налагал своето само с нервни изблици, крясъци и жестоки обиди. Една от последните му експанзии била миналата седмица, след като Петков уволнил ключов продуцент и „взел главите” на двама журналисти, които работели за сайта на телевизията. Гаврите и изцепките на новинарския шеф били безкрайни, а ласкателите, с които се обградил „лукави хиени”, които подхранвали и без това огромното му его.

Особено взривоопасна ставала ситуацията при ексклузивните новини. Тогава всички треперели, защото Венелин не бил съгласен с нищо, а мощните му викове огласяли коридорите на телевизията. Властния му характер принуждавал колегите му да се обединяват в групи, което скапвало колектива, както и качеството на новините. Под злостните му забележки попадала и дългогодишната му екранна партньорка и спътница в живота Гена Трайкова. Положението ставало нетърпимо и се влошавало. Затова шефът решил да кротне кибритлията нрав на Венелин Петков със сеанси. Ако и този краен вариант не дал желания резултат, щели да вземат и други мерки, но да стабилизират нещата.