Войната на Камелия с музикалния колос „Пайнер” продължава

Досега Камелия пазеше мълчание за раздялата си с Митко Пайнера, но днес вече е решена да не скрива тайната. Устата поп фолк дива не премълча, а разбули поредната измама на музикалния колос и обясни защо се е оттеглила от неговата опека.

Огромната причина е, че в „Пайнер” няма продуцент. С малки изключение певиците си плащали абсолютно всичко, пише HotArena. Митко Пайнера държи правата на песните и накрая излиза, че ти нямаш нищо, разкри поредната измама певицата.Камелия каза още, че преди четири години искала да се махне от зависимостта на музикалната компания, но заради договора й от „Пайнер” така и не я пуснали.Въпреки че сега е свободна, клаузите все още я държат и тя има сметки за уреждане с бившия си шеф Митко Пайнера.

[caption id="attachment_338385" align="aligncenter" width="300"]Камелия оплю Преслава Камелия оплю Преслава[/caption]

Русокосата фурия е сигурна, че няма да води битка с мегакомпанията, понеже е убедена, че ще е смачкат. Фолкадийката разкри, че оттам са й обявили отдавна война. Изтрили са й цялото творчество, не пускат нейни песни в музикалния канал Планета ТВ, няма нейни парчета и във видеоканала за споделяне YouTube. Поп фолк дивата е сигурна, че това не ще попречи да бъде забравена и разчита на виртуалното пространство. Новите парчета качва в Интернет, а нейните почитатели ги разпространяват.

Камелия създаде собствена музикална компания и ходи по участия в заведенията из страната. Там тя продължава да изпълнява своя репертоар, защото не е отдала правата върху изпълнението на песните си на инж. Димитър Димитров- Пайнера.

Камелия не подмина и думите на колежката си Преслава, която я обвини, че се заяжда все с някой от гилдията, за да фокусира прожекторите върху себе се. „Ще й се на Преслава да е така”, не закъсня с отговора Камелия. Фолкаджийката добави, че у нас е по-удобно да се изкараш жертва, отколкото смело и свободно да изразяваш това, което мислиш.

Въпреки напъните на една от най-оборотните певици на Пайнер да се изкара жертва, това не се котира. „Колежката ми е умно момиче, което знае какво иска и затова не й прави чест да говори така”, парира я Камелия.