Мика Стоичкова отговори за нападките с остри слова във Фейсбук!

Слухът, че Мика Стоичкова е бременна, бе разбит преди минути във Фейсбук, когато популярната футболна щерка написа, че бебе очаква не тя, а най-близката й приятелка Айна, видя Kliuki.bg. С това Мика отговори за критиците, които я атакуваха, че си прави реклама чрез бременността си. Всъщност бившата на Иво Аръков никога не е целяла подобно нещо, твърди тя. Просто се била зарадвала на новината за бебето на Айна и го е изразила публично.

"Благодаря за всички пожелания относно моята "бременност". Не аз обаче съм бъдещата майка, а моята най-добра приятелка Айна, която живее в Барселона. Изразих радостта си публично, не подозирайки че ще отнеса "лъжкиня" и подобни." - писа Мика Стоичкова във Фейсбук.

[caption id="attachment_338389" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова избухна във Фейсбук за пореден път Мика Стоичкова избухна във Фейсбук за пореден път[/caption]

Щерката на легендарната "осмица" на България от известно време наистина е обвързана, но на този етап не желаела да мисли за нещо сериозно. По информация, която е непотвърдена, приятелят й бил доста богат чужденец, който имал немалко годинки в повече от нея.

"Мика е много разкрепостена в мисленето си. Личи си, че не е растяла в България и не се е оформяла като личност тук. Тя няма комплексите на нашия народ, а именно липса на самочувствие, озлобеност, завист. Мика е чист човек, далеч от пороците на душата. Затова избяга от родината." - казва една от малкото български приятелки на Стоичкова.

Въпреки че тази година Мика ще чукне 26, тя изобщо не се замисляла за семейство. Баща й на тези години вече беше с 2 деца на ръце, но Мика била доста модерна жена и смятала, че днешният живот ти налага да мислиш за брак чак след 30 години. От своя страна Христо Стоичков пък не одобрявал нито едно гадже на щерка си и това правело въпроса за бъдещото семейство още по-сложен.