Дичо най-после откри истинското щастие и за нищо на света няма да го пусне

[caption id="attachment_358019" align="alignright" width="300"]Дичо и Карина са горди и щастливи с Ариел Дичо и Карина са горди и щастливи с Ариел[/caption]

Певецът Дичо години наред търсеше жената на своя живот, не подозирайки че един ден тя ще се появи, но не като негова любима, а като негово дете. От около месец той е баща на малката Ариел и щастието му е по-голямо от всякога. Жена му Карина Попова също е много обичана от Дичо, но когато става въпрос за пълно щастие, то му се дава само от щерка му, научи Kliuki.bg.

"Не искам да си представя, че може това щастие да ми бъде взето. Постоянно чувам какви жестоки неща стават в страната ни. Престъпленията растат всеки ден. Преди много не се замислях, понеже не чувствах, че имам какво да губя. Сега обаче бих се самоубил, ако се случи нещо на детето ми." - казва Дичо.

Певецът имаше бурна любов с Диляна Попова преди години, но тя не завърши по добър начин. Оказа се, че двамата имат прекалено много различия във вижданията си за живота. Затова не се стигна до създаването на тяхно общо дете. В крайна сметка манекенката роди от Асен Блатечки, а Дичо откри любовта в младата Карина.

"Не бяха един за друг. Караха се непрестанно. Да, имаше химия помежду им, но за връзка това изобщо не стига. Добре направиха, че се разделиха. Сега и двамата са щастливи с децата си." - шушука се по техен адрес в обществените среди.

Щастието от това, че в живота му вече присъства малката Ариел, Дичо го споделял с всички свои приятели. Той често водел бебето на срещи с различни хора, за да се похвали, че е татко на красиво момиченце.

"Много е сладък. Показва щерка си като някакъв трофей. Хвали се навсякъде с нея. Личи си, че отдавна е чакал това дете." - споделят познатите на певеца.