Райна отказа да търпи хорската злоба и даде да се разбере, че дири възмездие

Райна побесня след поредната сочна клюка по неин адрес и реши да последва Слави във войната му в жълтата преса!

Певицата „изкрещя” огорчението си от поредния донос по неин адрес, видя kliuki.bg. Най-голямата пътешественица във фолк-гилдията беше уязвена дълбоко от история, която се роди след поредната й ваканция в екзотична дестинация.

Печатно издание публикува „читателски сигнал”, който уличи Райна и най-близката й дружка – Велина Узунова, във ВИП-проституция. Неназован свидетел, за който се знае само, че е от Пловдив, но държи заведения на Пунта Кана, твърди, че Пилето намерило начин да съвмести страстта си към приключения и финансирането на кариерата си.

Райна се съгласявала да прави „компания” на заможни господа срещу 700 долара на час като договорката била за минимум три часа. Певицата била под закрилата на местен сводник, но разполагала с възможност да избира кой да й стане клиент. Пловдивският баровец пробвал да я наеме, но му казали, че български не могат да му предложат.

Информацията за Райна дойде неочаквано. Певицата, която никога не е била във връзка със заможен господин, никога не е минавала за златотърсачка. Известните й връзки са малко – Константин и танцьорът Светльо. Двамата са симпатични, поддържани мъже с нормален стандарт, но никой никога не се е усъмнявал, че е била по различни причини, освен любов.

Клюката не просто разстрои Райна. Емоционалната дива изсипа във Фейсбук обидата си. Кле се в името си и всичко, което й е скъпо, че материалът е долна лъжа. Зарече да даде и последния си лев от четирите реалитита и участия, за да накаже злосторниците. Имала документи, че сама е извадила пари и си е позволила да пътува до далечни страни. rayna rayna 2 Райна ще съди изданието заради огорчението й и обидата, която понесли родителите й и обеща да няма милост към други.