Камелия най-после си намери кино-муза по прилика и направи успешно бягството си от Пайнера

Камелия сервира поредна провокация на феновете.

Сигурно сте си мислели, че знаете всичко за любимата си фолк-ветеранка. Виждали сме „по парфюм” на плажа, с дистанционно в ръка, по кориците на списания. Слага ла си е лепенки на гърдите, за да пее на голяма сцена. Каза култовия лаф в реклама: „Това чукане чаках!”. Мине – не мине си показва моцарелите във Фейсбук. Както се казва – две поколения момчета станаха мъже с мечти по нея!

Камелия обаче продължи да изненадва. Не само смело разкара дългогодишния си професионален властелин, но и не спира да го провокира с интервюта. За капак – пусна доста смело видео, комплимент към суперхита „50 нюанса сиво”, видя kliuki.bg.

При цялата хейтърска атака по т.нар. садо-мазо реплика на „Пепеляшка”, певицата се оказа една от малкото, които си признаха, че й е допаднала. Блондинката смело включи няколко препратки към филма в своето ново видео.

[caption id="attachment_338409" align="aligncenter" width="300"]Камелия намери своя Крисчън Грей, който е малко по-мускулест, отколкото се полага на предприемач - милиардер Камелия намери своя Крисчън Грей, който е малко по-мускулест, отколкото се полага на предприемач - милиардер[/caption] [caption id="attachment_338410" align="aligncenter" width="300"]Да, не само това движение чакахме Да, не само това движение чакахме[/caption]

„Неповторим” си има своя Крисчън Грей, който не е изкусителен като Джейми Дорнан, но има далеч по-мускулесто тяло. Камелия е доста смела Анастейджа Стийл, но с това печели одобрението на горещите си фенове!

kamelia_jamiekamelia_jamie 4

Поклонниците й са доволни, че любимката им не просто пусна най-накрая клип, но го направи така, че да копнеят за нея още дълго време. Ентусиасти я похвалиха във Фейсбук: „50 нюанса сиво са като анимация в сравнения с 50-те нюанса Камелия!”. Наредиха се и такива, които вечно „не слушам чалга, но...”. Всеобщото мнение е, че певицата е направила уникален проект, който освен всичко друго ще накаже Митко Пайнера!

А ето го доказателството, че на Цветин не му е никак скучно с жена като Камелия: