Бомба: Николета шокира бракоразводните адвокати! (виж сълзите и думите й пред Валери Божинов)

Бомба: Николета шокира бракоразводните адвокати! (виж сълзите и думите й пред Валери Божинов)
5 (100%) 4 votes

Николета Лозанова определено става за актриса, рони сълзи като многострадална Геновева!

Разводът на Николета Лозанова и Валери Божинов вече е на път. Двамата подадоха официално молба за разтрогване на брака си на 30-ти март като крак повлече футболиста. Валери поиска отпуска от отбора си, за да приключи веднъж завинаги нещата около развода си, а срещата му с Николета бе неизбежна.

Бившите вече съпрузи се видели два дни по-късно, на организирана среща с адвокатите си, разкриха източници, близки до Валери Божинов. Целта на „събитието“ било да се определят последните изисквания на всеки от тях относно подялбата на имуществото, издръжката на Никол Божинова и не на последно място, да си дадат евентуален шанс за сдобряване.

Николета

Николета Лозанова се престави достойно за Оскар

Валери Божинов категорично отхвърлил възможността отново да се събере с Николета Лозанова. Тя обаче – за всеобщ шок… проронила сълзи. „Не мога да кажа, че вече не обичам Валери, както го направи той. Това е бащата на дъщеря ми Никол и винаги ще е част от живота ми“, умилила се плеймейтката дотам, че очите й се навлажнили.

„Каква актриса е само. Николета изигра ролята си на отчаяна съпруга отлично и дори бе готова да заблуди всички, че иска да продължи брака си с Валери. Разбира се, така тя ще излезе добрата и самоотвержена съпруга пред цяла България, а той ще бъде лошия. Валери обаче не поддаде. Не и този път“, разказват източниците, близки до футболния ни национал.

В крайна сметка, като видяла, че номерът няма да мине, Николета Лозанова останала на първоначалната си позиция – иска издръжка за малката Никол в размер на 3000 лева и просторния апартамент, в който живееше семейството й.

Като нормален мъж и добър баща, Валери Божинов без колебания приел да остави огромното жилище на водещата на „Папараци“, но при изричното условие, че то ще се води на името на Никол. От парите, придобити благодарение на спортната му кариера обаче, Николета Лозанова няма да получи и стотинка за лично ползване, като отсега нататък ще бъде принудена сама да работи за „насъщния“ си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Бомба: Николета шокира бракоразводните адвокати! (виж сълзите и думите й пред Валери Божинов)”

 1. MAIA RYSEWA

  апр. 03. 2015

  prostakesa dolna……twa grozno podobie na gena…koi go satwori….

 2. Кристина

  февр. 26. 2016

  Каква актриса е само. За. Има талант за киното данни но не и за плейметка. Плейметките не трябва ли да имат естествена красота блестяща и остър ум разсъдък. Да имат познания образование. Богат речник и език. И да имат достойнство. Ни ло си показва голото тяло. Гледат малолетни. Няма ли сем. Която да обърне внимание. Наистина ли тя и роналдо. Той е суперзвезда. Не мога да повярвам. Той да се изложи и унижи с тая. Тя няма дар слово образование. Нищо.

 3. Кристина

  февр. 26. 2016

  Роналдо да се изложи с тая. Тя беше в леглото на михаййлов и на. Божинов. Направи дете на божинов сега при реоналдо ли. Верно.ли. леле при тая. Тя е изкуствена цялата

Добавете коментар