На кого попадна Гери: Виж каква тайна крие Георги от „Женени от пръв поглед“! (булката онемя)

На кого попадна Гери: Виж каква тайна крие Георги от „Женени от пръв поглед“! (булката онемя)
4 (80%) 3 votes

„Женени от пръв поглед“ събра Гери и Георги, но бракът им се оказва все по-голямо изпитание!

В ТВ формата „Женени от пръв поглед“ обратите и изпитанията за двойките стават все по-големи. След като заминаха всеки на своя меден месец – Антония и Атанас в Барселона, Светлана и Стефан в Малта, а Гери и Георги в Рим, младоженците имат необходимото време да се опознаят и с всеки изминал ден да усещат все повече какви са шансовете им да продължат заедно.

Пропуквания, съмнения и събуждане от първоначалния приказен сън имаше във всяка двойка. Еуфорията от запознанството и сватбите вече започна да отминава, като бе заменена от сблъсък с реалността. Особено тежък се оказа този сблъсък за Гери и Георги, които още в началото тръгнаха един към друг с известна доза скептицизъм и недоверие.

Женени от пръв поглед

Гери и Георги от „Женени от пръв поглед“ – те ли ще бъдат първите, които ще се разведат?!

Това се отнася най-вече за Георги. 34-годишният мъж не скри подозренията си към тунингованата Гергана, която по думите му, не била типа жена за него. И колкото и да се опитваше да й даде шанс, а с това и на самия себе си, Георги не изневери на принципите и убежденията си.

Това, което наистина шокира Гергана, е тайната на Георги – причината да се раздели с предишната си приятелка и дълго време да бъде съвсем сам. Истината се оказа неприемлива за Гери, която разбра, че Георги е от типа мъже „турци“ и се гордее с това.

Строгият и патриархален нрав, която в България определяме като „турски“ тип поведение, е съвсем нормален за съпруга на Гергана Капзамалова. Тя узна, че Георги се е разделил със старата си любов заради отказа й да се превърне в домошарка и да изпитва наслада от това да се грижи за реда в къщата и за половинката си.

„Обичаше често да пътува или да ходи по ресторанти, а това не е моят начин за добре прекарано време. Аз съм прибран човек и домошар. Не бих могъл да съжителствам с жена, която държи да се харесва повече на околните, отколкото на собствения си мъж“, признава Георги, с което нанася нокаутиращ удар на експанзивната и отворена за света Гергана.

Оттам нататък отношенията между Гери и Георги в „Женени от пръв поглед“ сякаш биват обречени на провал. И само чудо би могло да обърне всичко на 180 градуса и да ги накара да се преоткрият отново.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар