Сензация: Гришо хвърли бомбата с най-неочакваната вест! (пълни подробности)

Сензация: Гришо хвърли бомбата с най-неочакваната вест! (пълни подробности)
5 (100%) 1 vote

Григор Димитров – Гришо вдига грандиозна сватба с Мария Шарапова след края на сезона!

Събитието на годината за България и Русия – в това ще се превърне дългоочакваната сватба на Григор Димитров – Гришо и Мария Шарапова. Родната тенис звезда хвърли бомбата с новината, че вече е предложил брак на любимата си Маша, а сватбата им ще се състои след края на сезона.

Сензационната вест накара медиите да гръмнат, а почитатели на Гришо и Маша вече правят залози къде ще се състои сватбата, каква ще е роклята на булката и колко струва пръстенът, украсил ръката й в знак на любовта на Гришо.

Гришо

Гришо обяви сензационно сватбата си с Мария Шарапова

Безспорно най-щастливи от новината са родителите на Григор Димитров, които още от началото подкрепят връзката на Гришо и Маша и имат тенисистката за своя родна дъщеря. Що се отнася до роднините на Мария Шарапова, те също са доволни от поднесената им новина.

Единственото, което помрачава макар и малко щастието на бъдещите младоженци, е реакцията на част от феновете на тениса. От коментарите им в мрежата става ясно, че те са твърдо против Григор Димитров да се жени за Мария Шарапова, за да не провали обещаващата си кариера и бъдеще на корта.

„Един брак в този период от живота му със сигурност ще го разсее от основната му цел тениса. Мария Шарапова е по-голяма от него и вече достатъчно се е доказала, така че може да мисли за сватба, но не и Гришо. А какво ще стане, ако след сватбата им се роди и дете?! Тогава цялото време и внимание, разбира се, ще бъде посветено на него, а Григор само ще си спомня за кариерата си“, коментират почитатели на родния шампион по тенис.

В крайна сметка обаче, никой – нито родители, нито треньори, а още по-малко пък фенове, имат думата що се касае до личния живот на Григор Димитров и Мария Шарапова.

Сигурни сме, че Маша ще бъде наистина очарователна в булчинската си рокля, а красавецът Гришо ще накара хиляди девойки да въздишат: „Ех, защо не можа да се паднеш на мен?!“


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Сензация: Гришо хвърли бомбата с най-неочакваната вест! (пълни подробности)”

  1. Nikolay Petrov

    апр. 03. 2015

    Май от клюкарски сайт ставате фантасти…

Добавете коментар