Оказва се, че Сашо Кадиев не е никак долюбван в "Преди обед", тъй като постоянно отсъства!

Александър Кадиев е харесван от зрителите, това е така, но шефовете му в "Преди обед" едва го издържали. Синът на Катето Евро вече откровено работи на половин работна седмица в предаването. Множеството му други ангажименти го карат постоянно да отсъства от сутрешното предаване, което лазело по нервите на началниците му. Затова те взели решение да намалят заплатата му, понеже от месеци не си бил изпълвал минималния праг работни часове, които му били заложени в договора.

[caption id="attachment_338442" align="alignright" width="300"]Деси Стоянова прецака Сашо Кадиев с парите Деси Стоянова прецака Сашо Кадиев с парите[/caption]

Kliuki.bg обаче установи, че истината е по-различна. Колежката на Сашо Кадиев - Деси Стоянова, постоянно негодувала, че върши двойно повече работа в "Преди обед", а получава същите пари като колегата си. Деси очаквала непрестанното й хленчене пред началството да й донесе увеличение на заплатата, но останала изненадана, когато узнала, че решението на проблема е друго. Сашо щял да бъде орязан в парите, поне за този и следващия месец, а Деси си оставала със същата заплата. Така в случая Стоянова не направила добре на себе си, а сторила мръсно на колегата си.

Сашо Кадиев обаче бил бесен, защото сега повече от всяога му трябвали пари. Наскоро той стана за пръв път татко, което явно не е трогнало ръководсвото на "Преди обед". Актьорът се заканил, че ако не му върнат старата заплата, ще напусне.

"Донякъде имат право да му намаляват заплатата. Той се появява от дъжд на вятър, а през останалото време е в театъра. Откакто започна "България търси талант" пък, стана още по-безотговорен към "Преди обед". Ако не може да издържи с всичките дини под мишница, да пусне някоя. Честно ли е Деси да прави цялото предаване, а да дели с него, докато той печели пари от други места?!" - коментират фенове на "Преди обед".