Деси Слава винаги ще подкрепя благотворителни кампании, защото знае колко мъка има по света

Певицата Деси Слава днес е известна и популярна личност, но зад всичко това се крие едно наранено момиче, което от години страда. Болката на фолк дивата е свързана с домашното насилие. Както тя заяви в интерю за "България днес", винаги би участвала във всякакви благотворителни кампании - от такива против насилието до такива в подкрепа на болни. Фолк дивата сама е изпитала на гърба си какво е у дома да виждаш насилието и да страдаш от него.

[caption id="attachment_338446" align="alignright" width="300"]Деси Слава е преживяла кошмар в детството си, който я е направил по-състрадателен човек Деси Слава е преживяла кошмар в детството си, който я е направил по-състрадателен човек[/caption]

"Разбира се, че съм твърдо убедена, че в България трябва да има повече кампании, които да помагат на хората. Нямате си представа колко много мъка и болка има не само у нас, но изобщо и в световен мащаб. Аз самата бях свидетел на домашно насилие и това ме беляза завинаги. Няма как да го изтрия от съзнанието си, но това, че съм преживяла тази мъка, ме направи много състрадателен човек." - споделя Деси Слава.

Изпълнителката на "Лъжа" намеква за развода на родителите й. Той става факт преди 30 години, когато тя е само на 6 г. Според слуховете баща й често е посягал на майка й, заради което накрая тя го е напуснала. Малката Деси обаче е ставала свидетел на някои от сцените у дома и те са й се запечатали в паметта до живот.

Завърналата се наскоро в "Пайнер" певица наскоро участва е една подобна благотворителна кампания, припомня Kliuki.bg. Въпреки че там не ставаше дума за насилие, мъката не беше по-малка, даже може би по-голяма. Деси участва в концерт, приходите от който отидоха за страдащата от мозъчен тумор Диана, която е едва на 19 г. За щастие цялата сума явно е била събрана навреме, тъй като певицата разкри, че операцията е минала благополучно.