Николета Лозанова осъзнава, че нищо за Никол вече няма да бъде същото...

Красивата бивша плеймейтка Николета Лозанова е сериозно притеснена от това как ще повлияе раздялата й с Валери Божинов на дъщеря им Никол, научи Kliuki.bg. Момиченцето е едва на 2 години, но вече било свикнало с мама и тати като едно семейство и затова Ни Ло се притеснявала дали разводът й с футболиста няма да травмира детето завинаги. Тя била почнала да обяснява на щерка си, че вече няма да вижда баща си така често, но той все още я обичал с цялото си сърце и си остава неин татко.

„Никол още не може да говори добре, но разбира всичко. Сега майка й усилено се стреми да я предпази от последствията, които касаят всяко едно дете на разведени родители. Дано тази раздяла не остави комплекси у момичето.” – шушукат близки до семейство Божинови.

[caption id="attachment_338450" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова страда, че Никол и баща й вече няма да са така близки Николета Лозанова страда, че Никол и баща й вече няма да са така близки[/caption]

Самата Николета Лозанова много страдала заради това, че се налага да обяснява такива неща на детето си. Тя обаче била категорична, че поне от финансова гледна точка ще направи всичко възможно, за да осигури на дъщеря си добър и много луксозен живот. Вече се заговори, че Ни Ло претендира за издръжка в размер на няколко хиляди лева.

Спекулациите за истинската причина Николета и Валери да се разделят продължават. По непотвърдена информация, Ники хванала мъжа си в изневяра и това преляло чашата на търпението й, след като и преди е имала подобни подозрения. За водещата на „Папараци” обаче също се говори, че не е била от най-верните съпруги, като дори се спряга за неин любовник името на медийния бос и политик Делян Пеевски. Истината я знаят може би само Божинов и Лозанова, но е факт, че едно малко детенце ще расте с раделени родители, което не е никак приятно.