Нели Хаджийска си подари щура сватба на плажа! (СНИМКИ и на други нетипични булки)

Нели Хаджийска си подари щура сватба на плажа! (СНИМКИ и на други нетипични булки)
5 (100%) 2 votes

Нели Хаджийска обожава спомена за нестандартната си сватба и се зарича да я повтори

Нели Хаджийска от „Търси се” беше тежка кума на своята приятелка и колежка Меги. Брюнетката вдигна класическо тържество за чудо и приказ в сърцето на Родопите. Кумата се представи достойно на купона, но ако питате нея съвършеното тържество е на плажа, само за най-близките и без всякакви условности.

Нели Хаджийска с нежност публикува няколко снимки от собствената си сватба във Фейсбук, видя kliuki.bg. Най-романтичният миг в живота й, на пръв поглед само, е изключително семпло решен. Поканени са двадесетина най-близки приятели, а булката все едно е излязла на разходка. Нели Хаджийска не е от тези, които биха похарчили състояние за един-единствен ден. Купила си е само басмена рокля и дори не се е гримирала. Купонът обаче е такъв, че мечтае да повтори церемонията по вричането си.
neli hadjiiska 7

neli hadjiiska

neli hadjiiska 2

neli hadjiiska 3

neli hadjiiska 4

neli hadjiiska 5

neli hadjiiska 6
Също толкова нетипична, но класическа булка се оказа Мариана Векилска. При второто й „Да” преди единадесет години тя се нагизди с елегантна, но не бяла рокля.
mariana-vekilska-kato-bulka
Кремена Халваджиян даде луди пари за венчавката си – двадесет години след скромното й омъжване в Общината. Тя си спретна диво луксозно тържество, в което смени три рокли, но най- впечатляваща се оказа черната й готик-одежда.
kremena bulka 2

kremena bulka
Антония Петрова пък също не пести парите на своя Саша в Москва. Там се почувства като руска принцеса с всички салтанати. Във Вегас обаче беше щура булка в червено!
antonia petrova bulka 2

antonia petrova bulka
Колежката й Евгения Калканджиева също премина през две церемонии и три тоалета, но това, както знаем не гарантира щастие в брака й.
zheni-kalkandzhieva-kato-bulka
За сметка на това пък, Юлияна Дончева се похвали с два успешни избора. Второто „Да” го отбеляза в Арбанаси. Зарадва своя ММА-боец с ефирна рокля, подходяща и за друг официален повод.
yuliana doncheva 2

yuliana doncheva
От „кръвната група” на Нели Хаджийска се оказа и Елена Софиянска, която за разлика от Ива, си спретна семпло тържество на плажа – само за най-близките.
elena-sofianska svatba

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар