Красавицата Галена Великова с второ момиченце, това е щастливата новина! расивата хореографка роди втората си щерка на 38- годишна възраст!

След като наскоро стана майка за пръв път, Галена призна, че това я прави истински щастлива и мисли за второ бебе, вече и това е факт. Галена Великова има две прекрасни момиченца. Тя и нейната половинка, който също се занимава с танци и живеят в Гърция, неговата родина, са семейство от 15 години. Двамата с Галена Великова са собственици на няколко школи за танци в южната страна.

[caption id="attachment_338522" align="aligncenter" width="200"]Прекрасната Галена Великова вече е с второ детенце - отново момиченце Прекрасната Галена Великова вече е с второ детенце - отново момиченце[/caption]

Самата Галена Великова е няколко години поред носител на титлата по латиноамерикански танци за България и за Гърция. Нейният съпруг, грък, Константинос и Галена са жители на гръцката столица Атина. Вече повече от петнадесет години, а и до днес Галена продължава да тренира и обучава едни от най-добрите танцови двойки, както у нас, така и в съседните на нас - Гърция и Турция.

[caption id="attachment_338521" align="aligncenter" width="195"]Галена Великова е една от най-успелите латино изпълнителки на професионални танци на Балканския полуостров Галена Великова е една от най-успелите латино изпълнителки на професионални танци на Балканския полуостров[/caption]

По-голяма част от нас, хората, които не се занимаваме професионално с музика и танци, познаваме чаровната и много справедлива като оценител Галена от тв предаването "Танцувай със звездите" по Нова ТВ. Там Галена даваше най-обективните и обосновани оценки, сравнено с другите членове на журито като Илияна Раева, Калин Сърменов и други.

[caption id="attachment_338524" align="aligncenter" width="225"]Галена има второ детенце на 38-годишна възраст Галена има второ детенце на 38-годишна възраст[/caption]

Както се пише и в изданието "Всеки ден", Галена Великова сама обявила новината за новото бебе чрез социалните мрежи и други медии. Желаем здраве и щастливи моменти на известното семейство на чаровната Галена Великова. Прекрасната българка е учител по танци, съдия на редица международни конкурси и много популярно име в средите, свързани с танцовото изкуство, гордеем се с нея!