Глория се притеснява дали психопатът, който я преследва, няма да посегне на Симона Загорова

От известно време Глория е жертва на свой фен, който не спирал да я следи. Въпреки че засега не е сторил нищо опасно спрямо идола си, певицата вече сериозно почвала да се притеснява. Този човек бил навсякъде, където Глория присъствала, научи Kliuki.bg. Фолк дивата се притеснявала да го заговори, за да не отключи агресия у него, но вече определено се чудела как да избяга от полезрението му. Най-голямото й притеснение обаче било свързано със Симона Загорова, тъй като двете живеят заедно.

"Този е някаква откачалка. Явно ще трябва да се ходи в съда, няма как. Някой да му обясни, че Глория е звезда, а той е никой. Да ходи да се прегледа." - коментират познатите на певицата.

[caption id="attachment_338536" align="alignright" width="300"]Глория силно притеснена за сигурността на Симона Глория силно притеснена за сигурността на Симона[/caption]

Глория била чувала всякакви истории за публични личности, убити от феновете си. Най-известната от тях е за Джон Ленън и Марк Чапман, който застреля звездата от "Бийтълс" преди 35 години. Фолк дивата, разбира се, била далеч от мисълта, че може да се сравнява с легендарния певец, но това се оказва доказателство, че когато те познават много хора, винаги си в риск за живота си.

В момента Глория била в истинска истерия да не се случи нещо със Симона. Въпросният преследвач, който бил мъж на около 30 г., често бил засичан да наблюдава и щерката на певицата. Дали ще стигне по-далеч в налудничевото си поведение, само той знае.

Съществува вероятност преследвачът да не е психически неуравновесен човек, а просто крадец, който проучва бъдещата си жертва. Наскоро Камен Воденичаров бе сполетян от нещо подобно, когато обраха дома му след внимателно проучване от страна на крадците. Глория има доста ценни неща в своя дом, сред тях са някои от наградите й в "Пайнер", които струват много пари.