Тя е новата на Слави Трифонов (СНИМКИ)

Тя е новата на Слави Трифонов (СНИМКИ)
4.3 (85%) 4 votes

Слави Трифонов отново залитна по млада красавица, но този път сякаш е твърде млада

Ева Карамфилова се казва новата изгора на Слави Трифонов. Новината бе оповестена от колегите от HotArena.net, които твърдят, че информацията е постъпила в сайта им от анонимен източник – очевидец на любовни сцени между Ева и Дългия. Интересното е, че този път шоуменът просто е прекалил с възрастовите граници, тъй като момичето е едва на 19 г., а той на цели 48.

Ева Карамфилова позира предизвикателно

Ева Карамфилова позира предизвикателно

Kliuki.bg научи от Фейсбук профила на Ева Карамфилова, че тя е студентка в софийския Нов Български Университет, където учи Театър. Друг интересен факт е, че сякаш Слави Трифонов си е намерил по-млада версия на Мартина Огнянова, която му разби сърцето преди месеци. И Ева, също като Мартина, е от гр. Варна родом. И Ева се занимава с танци, а прилика във визията на двете също има.

Слави Трифонов си падна по по-млада Мартина

Слави Трифонов си падна по по-млада Мартина

Ева Карамфилова се е явила на кастинга за балерина в „Магаданс“ и се предполага, че именно така се е запознала със Слави Трифонов. Има вероятност обаче двамата да са започнали връзката си още преди това, а Дългия да е уредил девойката за кастинга. Очаква се именно тя да получи мястото, за което се борят десетки момичета.

Тук вече наистина си личи, че тя е твърде млада за Слави

Тук вече наистина си личи, че тя е твърде млада за Слави

Слави Трифонов е бил забелязван многократно в Студентски град, където живеела Ева Карамфилова, твърди се в ПИК. Именно така информацията за връзката им достигнала до медиите, тъй като любопитни студенти веднага са я разгласили, виждайки Дългия около общежитията.

Ева Карамфилова още няма 20 г., а вече омая Слави Трифонов

Ева Карамфилова още няма 20 г., а вече омая Слави Трифонов

Злите езици отдавна приказват, че Слави Трифонов има много кандидатки за любов с него не заради личността му или визията му, а заради огромните финансови средства, с които разполага. Случаят с Ева Карамфилова изглежда сходен, защото става въпрос за почти 30-годишна разлика, при положение че Дългия не е пръв красавец.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Тя е новата на Слави Трифонов (СНИМКИ)”

  1. Selin Ra

    апр. 09. 2015

    ГРОЗНИЧКА Е СЛАВИ, СЪЖАЛЯВАМ…

Добавете коментар