Влюбен до уши: Цялата истина за Слави Трифонов и Ева Карамфилова! (всичко за приказката)

Влюбен до уши: Цялата истина за Слави Трифонов и Ева Карамфилова! (всичко за приказката)
5 (100%) 6 votes

Слави Трифонов най-после откри жената, по която хлътна като ученик!

Най-после истински влюбен. Слави Трифонов и новата му половинка Ева Карамфилова са заедно от близо месец, а Дългия бил лапнал по нея като ученик. Макар че ученичката е самата тя. Момичето е на 19 години и е студентка, живееща на квартира в Студентски град в столицата. Двамата със Слави Трифонов се запознаха по време на участието й в конкурса за танцьорка в балет „Магаданс“.

Откакто Слави Трифонов се запознал с Ева Карамфилова, той се променил коренно. Това разкриха източници от „Шоуто на Слави“, за които шоуменът станал наистина друг човек.

Слави Трифонов

Слави Трифонов хлътнал по Ева като ученик

„Не можем да го познаем. Досега беше все кисел, намусен, правеше скандали от най-малкото нещо, а откакто е с Ева, буквално разцъфна. Имаме чувството, че се подмлади с 20 години и това му личи, а усмивката не слиза от лицето му. Дори някой от колегите да направи гаф, Слави не му вика, както по-рано, а го избива на майтап“, ошашавени разказват служители на Слави Трифонов.

Двамата с Ева Карамфилова били заедно почти всеки ден, като Слави редовно отивал да я взима с колата и охраната си от жилището й в Студентски град. Момичето го пленило със своята естественост и неподправен чар като още след първия им разговор шоуменът признал, че се чувства така, все едно се познават от години.

Ева ли ще се окаже истинската половинка на Слави Трифонов?!

Ева ли ще се окаже истинската половинка на Слави Трифонов?!

Разбира се, още е рано да се говори за съвместно съжителство заедно, тъй като Слави и Ева тепърва преминавали през периода на истинско опознаване. Тя дори втрещила близките на Слави Трифонов с това, че доста го поизмъчила, преди да си легне с него. Той обаче вместо да се ядоса или да започне да мрънка, одобрил решението й и дори се гордеел с нея.

Припомняме, че преди да се запознае с Ева, Слави Трифонов имаше дълга връзка с балерината от „Магаданс“ Мартина Огнянова, която му сложи рога с боксьора Коко Колев. Мартина дори е бременна от него, а Слави научи всичко с огромно закъснение. Предателството на Мартина бе това, което шоуменът не успя да прости и двамата не са се чували от няколко месеца.

„Дано Ева да се окаже по-свястна от Мартина и Слави най-после да намери жената за себе си. Той го заслужава и има нужда от истинско и стабилно семейство“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Влюбен до уши: Цялата истина за Слави Трифонов и Ева Карамфилова! (всичко за приказката)”

  1. 888eross

    апр. 05. 2015

    mnogo jeni okolo nego, a pak toi svalj viktor kalem.s kamen vo brha do vreme ama sritaha krosnoto.sega eva egati lajlivite prodajni ov4ar4eta

Добавете коментар