Слави Трифонов най-после откри жената, по която хлътна като ученик!

Най-после истински влюбен. Слави Трифонов и новата му половинка Ева Карамфилова са заедно от близо месец, а Дългия бил лапнал по нея като ученик. Макар че ученичката е самата тя. Момичето е на 19 години и е студентка, живееща на квартира в Студентски град в столицата. Двамата със Слави Трифонов се запознаха по време на участието й в конкурса за танцьорка в балет "Магаданс".

Откакто Слави Трифонов се запознал с Ева Карамфилова, той се променил коренно. Това разкриха източници от "Шоуто на Слави", за които шоуменът станал наистина друг човек.

[caption id="attachment_338570" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов хлътнал по Ева като ученик[/caption]

"Не можем да го познаем. Досега беше все кисел, намусен, правеше скандали от най-малкото нещо, а откакто е с Ева, буквално разцъфна. Имаме чувството, че се подмлади с 20 години и това му личи, а усмивката не слиза от лицето му. Дори някой от колегите да направи гаф, Слави не му вика, както по-рано, а го избива на майтап", ошашавени разказват служители на Слави Трифонов.

Двамата с Ева Карамфилова били заедно почти всеки ден, като Слави редовно отивал да я взима с колата и охраната си от жилището й в Студентски град. Момичето го пленило със своята естественост и неподправен чар като още след първия им разговор шоуменът признал, че се чувства така, все едно се познават от години.

[caption id="attachment_338572" align="aligncenter" width="300"]Ева ли ще се окаже истинската половинка на Слави Трифонов?! Ева ли ще се окаже истинската половинка на Слави Трифонов?![/caption]

Разбира се, още е рано да се говори за съвместно съжителство заедно, тъй като Слави и Ева тепърва преминавали през периода на истинско опознаване. Тя дори втрещила близките на Слави Трифонов с това, че доста го поизмъчила, преди да си легне с него. Той обаче вместо да се ядоса или да започне да мрънка, одобрил решението й и дори се гордеел с нея.

Припомняме, че преди да се запознае с Ева, Слави Трифонов имаше дълга връзка с балерината от "Магаданс" Мартина Огнянова, която му сложи рога с боксьора Коко Колев. Мартина дори е бременна от него, а Слави научи всичко с огромно закъснение. Предателството на Мартина бе това, което шоуменът не успя да прости и двамата не са се чували от няколко месеца.

"Дано Ева да се окаже по-свястна от Мартина и Слави най-после да намери жената за себе си. Той го заслужава и има нужда от истинско и стабилно семейство", коментират източниците.