Медиите гръмнаха: Николета и Валери отново заедно! (виж ги на партито на Никол – много снимки)

Медиите гръмнаха: Николета и Валери отново заедно! (виж ги на партито на Никол – много снимки)
5 (100%) 2 votes

Николета Лозанова и Валери Божинов заровиха томахавката в името на щастието на малката Никол!

Николета Лозанова и Валери Божинов се превърнаха в поредната медийна сензация, след като се събраха отново. Но не, за да живеят заедно, а в името на малката си дъщеричка Никол Божинова, чиито 3-ти рожден ден отпразнуваха на 1 април. Тържеството на детето бе организирано в един от столичните молове и бе под надслов „Маша и мечокът“.

Николета

Николета Лозанова и Валери Божинов отново заедно

Безспорно най-прекрасният подарък за малката сладурана Никол обаче беше присъствието на татко й на празника и това да види Николета и Валери отново заедно. Двамата направиха впечатление на посетителите на мола с това, че въпреки развода си, успяха да запазят самообладание и да се държат цивилизовано и приятелски през цялото време.

Николета и Валери отрупаха малката Никол с подаръци и се бяха постарали да организират за нея истинска приказка с много изненади, игри и радост. Разбира се, рокличката на Никол бе досущ като тази на мама Николета, само че в умален модел, а двете имаха дори и еднакви обувки – същински принцеси.

Малката Никол получи един незабравим рожден ден

Малката Никол получи един незабравим рожден ден

Николета и Валери се събраха, но избягваха да се снимат двамата заедно

Николета и Валери се събраха, но избягваха да се снимат двамата заедно

Единственото разочарование за почитателите на Николета Лозанова обаче е фактът, че въпреки срещата им и часовете, прекарани заедно, водещата на „Папараци“ и футболистът Валери Божинов нямат никакво намерение да се събират отново в реалния живот.

Николета и Никол с еднакви рокли и обувки на тържеството

Николета и Никол с еднакви рокли и обувки на тържеството

Големият лош вълк май си падна по Николета

Големият лош вълк май си падна по Николета

Молбата за разтрогване на брака им вече е подадена, а двамата се споразумяха за издръжката на Никол и за това, че огромният апартамент, където ще продължи да живее заедно с майка си, ще бъде прехвърлен на нейно име. По всичко личи, че чувствата между Валери и Николета наистина отдавна са изстинали и двамата поддържат добри отношения само и единствено в името на детето си.

На празника на малката Никол, разбира се, бе поканено и братчето й Валери младши, който дойде в мола заедно с татко си. Всички пожелаха много здраве, усмивки и щастриво детство на рожденичката, която въпреки че ще расте с разведени родители, има цялата им любов и подкрепа.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Медиите гръмнаха: Николета и Валери отново заедно! (виж ги на партито на Никол – много снимки)”

  1. ивайло манолов

    апр. 05. 2015

    АМАН С ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА"КРАСАВИЦА"НИКОЛЕТА,ЗАЩО ИНФОРМИРАТЕ ЗА ТАЗИ ЕЛЕМЕНТАРНА ЖЕНИЦА И НЕЙНОТО ДОСАДНО ЕЖЕДНЕВИЕ,КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА ТАЗИ ПРОСТИЧКА И ПРЕДВЗЕТА ДОСАДНИЦА…

  2. Пфуууууууу

    апр. 05. 2015

    Не разбирам каква е тази, с какво изобщо заслужава това внимание, и защо изобщо и се отделя време?????? Рожден ден, като рожден ден, били заедно майката и бащата , това се случва често в разведените семейства, само ми е интересно до скоро тази лае срещу мъжа си, а сега нещо май са я кротнали, е получи каквото искаше и за да не и спре съвсем кранчето е принудена отново да си затваря устата.

Добавете коментар