Поли Генова пострада тежко

Поли Генова е със сериозни контузии от участието си в „И аз го мога”. Шоуто за смелчаци по Нова телевизия вкарва в болницата едни от най-успешните състезатели. Упоритостта и инатлъка им обаче ги спасява и въпреки болката ги кара да продължат. След Яна Маринова, актриса и каскадьор, на път за здравното заведение е и чаровната певица Поли Генова. Упоритата блондинка си травмира и двата крака. Отгоре на всичко Поли Генова получи и разтягане на сухожилието. Въпреки това тя не само не спира с тежките, изнурителни тренировки, но и не се отказва, пише „Слава.

Лекарите, които са част от екипа на предаването я предупредили за евентуални усложнения. Те заявили, че ако е все така упорита и не спре, може и да се наложи да влезе в болница. Поли Генова не само нехаела, ами все така не спирала и продължавала да тренира упорито.

[caption id="attachment_338583" align="alignright" width="300"]Поли Генова е наранена от изпълненията си Поли Генова е наранена от изпълненията си[/caption]

Певицата била на сто процента сигурна, че нищо не може да я отклони от заветната цел и ще продължи да се излага на риск, но няма да се откаже. „Невероятен инат е. Щом си набележи целта, нищо не може да я отклони от нея”, с възхищение говорили и най-близките й приятелки, разбра и Kluiki.bg.

Поли Генова била очарована от упоритостта на звездата от „Стъклен дом” и не искала да показва слабост. Припомняме, че на два пъти Яна Маринова получи помощ в болницата. Брюнетката бе цялата в рани, но не се отказа да играе на пилона и да се превърне заслужено в сензацията на вечерта на последния лайф в „И аз го мога”. Тя изтръгна възхищението на цялото жури, както и на аудиторията с невероятното си изпълнение на пилона.

Въпреки че по време на тренировките тя бе цялата в лепенки и рани, нищо не й попречи да се представи уникално и да заслужи възхищението на всички. Затова и Поли Генова е решила да последва нейния пример и да не се отказва и от най-непреодолимите трудности.