"И аз го мога" се оказа висока топка за Петко Димитров. Напереният бизнесмен изкара само няколко епизода в шоуто и побърза да си намери заместник в лицето оцеляващия Ники Мартинов, познат на зрителите от шоуто "Сървайвър"

А и преди да дойде друг да замества Петко, освен голямо самочувствие, той не показа много възможности, почти не спечели двубой и събра доста скромен брой точки, а журито неведнъж го е критикувало. Разбира се, Петко Димитров влиза във всяко начинание, във всяка битка с противник с много желание, но не показва до момента нито издържливост, нито големи качества.

Известен е с многобройните си връзки с известни родни красавици, последната от тях е Яна Акимова, която изостави Орлин Павлов заради Петко и имат вече дете. Освен нея, Петко преживя бурна любов с Мария Игнатова, Преслава, Ели Гигова и други дами. Също така той е в бизнеса със заведения и печели добре, поддържа успешни дискотеки от години, това е причината и около него все да има хубави и известни момичета.

[caption id="attachment_338595" align="aligncenter" width="300"]Петко Димитров не е сред най-добрите участници на предаването "И аз го мога" Петко Димитров не е сред най-добрите участници на предаването "И аз го мога"[/caption]

В предаването по Нова ТВ обаче Петко не показва нищо впечатляващо. Освен тук, той беше участник и в "Денсинг старс", където именно срещна майката на втория си син - Доменик. С Яна се запознаха пак в тв формат, те бяха танцова двойка и постоянно флиртуваха, тук обаче идеята на предаването е много различна, Очевидно Петко Димитров изпитва желание да опитва различни начинания, но не всички са за него, въпреки че предстои да видим какво ще ни покажат още участниците.

Желаем успех на всички звездни участници във формата на Нова - "И аз го мога", но не можем да не подчертаем успехите до момента на Симона Пейчева и Яна Маринова, впечатляващи с изпълненията и упоритостта си жени, забелязва екипът на Клюки.бг.