Мика Стоичкова ни в клин, ни в ръкав даде да се разбере кой замени в сърцето й Иво Аръков

Мика Стоичкова не миряса, докато не показа на целокупния български народ, че при нея празно няма!

Като не я оцениха на родна почва, щерката на Камата замина в Страната на неограничените възможности, където я чакаше договор с телевизия и често нова любов, видя kliuki.bg.

Някои може да са се надявали, че момичето на татко ще се помири с Аръков, но нито тя, нито актьорът демонстрираха особено желание да се връщат назад. Той твърди, че е засегнат от интригантите около кандидат-тъщата, тя пък каза, че актьора вече й е само приятел...и междувременно отново сподели, че майка й е нейния пример в живота.

mika

Двамата не казаха и една лоша дума един за друг, но не губиха време и започнаха да дирят начин да запълнят празнината в живота си. Иво Аръков подхвана девойчетата, току-що излезли от прокурорска възраст, Мика Стоичкова намери взаимност зад Океана.

Амбициозната сладурана се похвали не просто с годежа на малката си сестричка. Побърка последователите си ехографско фото на Първи април, което се оказа истинско, но на най-добрата й приятелка. Междувременно напълни социалните мрежи с „жокери” около това кой я завива нощем. Снима ръце, крака, тяло. Покрива лицето му със стикери. И понеже хората бързо загубиха интерес, Мика Стоичкова доброволно показа кой е новият кандидат – зет на Камата.

Христо Стоичков е подозрително отстъпчив за избраниците на щерките си. Стига му да са добри момчета и да са ценени в професията. Още не знаем как тъмнокосият младеж ще издържа футболната принцеса, но пък тя има достатъчно проекти да не я мислим.

Важното е приятелките на Мама да не започнат да злословят и за него. Ако всичко мине спокойно, току-виж след някой друг месец Мика Стоичкова размаха ръка с годежен пръстен – поздрав за всичките й душмани у нас!