Антония Първанова от "Женени от пръв поглед" изтрещя в социалната мрежа, скандализира с признание!

Шокиращо признание изстреля Антония Първанова в социалната мрежа Фейсбук. Пълничкото момиче от "Женени от пръв поглед", което стана щастлива съпруга на чаровния Атанас Хаджийски, успя да разсмее едни и да скандализира други с разкритието: "Първо си бъркахме в гащите, после решихме да се опознаем!".

Самотна и неуспешно търсеща сродната си душа вече няколко години, Антония очевидно съвсем е скъсала синджира, откривайки романтика и нежност у чувствителния Атанас. И макар че, както зрителите на "Женени от пръв поглед" видяха в миналия епизод - Антония започна да се дразни от навиците и експанзивния характер на Атанас, то тя е единствената, която се е представила с тяхна обща и доста провокативна снимка в мрежата.

[caption id="attachment_338652" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Антония и Атанас от "Женени от пръв поглед" продължават да провокират интереса на зрителите[/caption]

Дано бракът на Антония и Атанас наистина да излезе успешен и двамата да са открили своята половинка в лицето на другия, защото преди Наско, Тони е изживяла огромна болка от любов.

Преди три години Антония Първанова е имала сериозна връзка с мъж, когото обожавала. Разривът между двамата обаче я съсипал дотам, че тя започнала рязко да слабее и, както може да се уверим от снимките й, от пухкавото момиче е нямало и следа.

"Антония беше разбита, напълно разбита и съсипана след като бившият й приятел я изостави и то по най-бруталния начин. Тя изпадна в депресия, отказваше да се храни и да се среща с хора, а не след дълго отслабна дотам, че семейството й умираше от страх да не се разболее от анорексия. Слава Богу, в крайна сметка тя успя да се стабилизира и да продължи напред. Възвърна здравия си вид, а сега щастието й се усмихна в лицето на Атанас", разказват познати на бъбривката от "Женени от пръв поглед".

[caption id="attachment_338659" align="aligncenter" width="300"]Снимката, над която Антония съобщи къде и как са си "бъркали" с Наско Снимката, над която Антония съобщи къде и как са си "бъркали" с Наско[/caption] [caption id="attachment_338654" align="aligncenter" width="300"]Антония преди и сега - свалила над 20 килограма от любовна мъка Антония преди и сега - свалила над 20 килограма от любовна мъка[/caption]

"Това момиче без мъж оттук няма да си тръгне", с тези думи определиха Антония от екипа на предаването още в първия епизод и очевидно добре са разгадали характера й. Първанова с лекота успя да омагьоса Атанас Хаджийски, а след скорострелното "опознаване" в леглото по време на първата брачна нощ, шансът да задържи съпруга си е повече от голям.

[caption id="attachment_338655" align="aligncenter" width="300"]Много жаби целунах, преди да се омъжа за Атанас, казва Антония Много жаби целунах, преди да се омъжа за Атанас, казва Антония[/caption] [caption id="attachment_338656" align="aligncenter" width="300"]Антония неузнаваемо слаба само преди две години Антония неузнаваемо слаба само преди две години[/caption]

Остава само да следим случващото се в предстоящите епизоди, за да разберем дали ще се окажем прави, или Атанас ни е приготвил неочаквана изненада.