Димитър Рачков вече не може да търпи Мария Игнатова, която започва все повече да му стъжнява живота!

Клетият Димитър Рачков вече не знаел какво да прави с връзката си. Негови колеги разкриха, че той бил сломен от непрестанните откази на Мария Игнатова да се омъжи за него. Какво ли не направил, как ли не предложил брак, но заветното "да" така й не идвало, научи Kliuki.bg.

Според повечето познати на двойката Мария отклонявала предложенията на любимия си, понеже искала да го държи в свое подчинение. Докато се нядява, че все някога ще се ожени за нея, ще прави всичко за нея. След като вече се убеди, че ще бъде негова завинаги, нещата ще се променят. Това била логиката на Игнатова, разкриват нейни приятелки.

[caption id="attachment_338678" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова продължава да побърква Димитър Рачков Мария Игнатова продължава да побърква Димитър Рачков[/caption]

"Митко може да е по-възрастен от нея, но тя си прави с него каквото пожелае. Той я слуша за абсолютно всичко и изпълява всяко указание от нея. Просто е лудо влюбен и тя се възползва от това." - коментират познати на двойката.

На Димитър Рачков обаче вече му било писнало да не знае какво става във връзката им. Мария Игнатова не отказвала всичките му предложения за брак, а просто ги отклонявала с добре познатата фраза "има време". Това още повече вбесявало актьора, който искал точен и конкретен отговор, дори и да е отрицателен.

"По-добре да му откаже, вместо да си играе с него. Ама и той е доста странен. Направо да я застави да каже дали ще се женят или не. Неразбираема двойка са те." - коментират приятели на тв водещите.

Да нямат общо дете досега също било по желание на Мария Игнатова. Ако зависело от Димитър Рачков, в техния дом вече да има един куп мъници, които да играят наволя. Блондинката обаче не искала отново да си причинява всичките проблеми, които настъпват при една бременност.