Светлана и Стефан от "Женени от пръв поглед" разочароваха симпатизантите си!

Безспорно най-харесваната и подкрепяна двойка в "Женени от пръв поглед", тази на Светлана и Стефан, разочарова симпатизантите си в своето откровено интервю по Нова телевизия днес. Разбира се, младоженците нямаха правото по договор да разкриват цялата истина за отношенията си, докато вървят епизодите на ТВ експеримента. Неопитността им пред камери обаче им изигра лоша шега.

[caption id="attachment_338742" align="alignright" width="164"]Женени от пръв поглед Светлана и Стефан от "Женени от пръв поглед" не успяха да излъжат, че помежду им има любов[/caption]

През по-голямата част от времето, докато на мониторите в студиото на Ани Цолова и Виктор Николаев вървяха кадри от "Женени от пръв поглед", Светлана и Стефан изглеждаха доста притеснени. Лицето на Стефан бе най-красноречиво - той през цялото време се взираше в екрана с нескрита тъга, а от усмивката му нямаше и помен.

Слагаше я на лицето си едва, когато се върнеше в реалността и трябваше да отговаря на поредния въпрос на водещите. Светлана Кирова обаче бе тази, която шокира всички с категоричното признание, че двамата със Стефан така и не са консумирали брака си - нито през първата брачна нощ, нито след това.

"Такова нещо нямаше. Не се случи. Но не мисля, че 9 часа сутринта е подходящо време за отговори на въпроси от подобно естество", призна Светлана за учудване на Ани Цолова и Виктор Николаев, и най-вече за недоумение на хилядите зрители пред телевизорите.

[caption id="attachment_338743" align="aligncenter" width="300"]Светлана Кирова може да се похвали и с умения с лъка. Защо не уцели сърцето на Стефан обаче... Светлана Кирова може да се похвали и с умения с лъка. Защо не уцели сърцето на Стефан обаче...[/caption] [caption id="attachment_338744" align="aligncenter" width="300"]Момичето обича да пътува и да прекарва времето си сред природата Момичето обича да пътува и да прекарва времето си сред природата[/caption]

Запитани дали изпитват чувства един към друг и дали наистина любовта се е зародила, Светлана и Стефан бяха повече от уклончиви. Като по-обиграна и знаеща как да се държи пред обществото, младата булка красноречиво обясни, че двамата със Стефан все пак са вече на 30 години и не могат да се хвърлят през глава във фантазиите за голямата и вечна любов.

[caption id="attachment_338745" align="aligncenter" width="300"]Не била забавна и купонджийка, а?! Не била забавна и купонджийка, а?![/caption] [caption id="attachment_338746" align="aligncenter" width="300"]По всичко личи, че ако поиска, Светлана може да бъде душата на всеки купон По всичко личи, че ако поиска, Светлана може да бъде душата на всеки купон[/caption]

Думите на Стефан Каръбски обаче изумиха всички. Той просто смотолеви: "Не мога да кажа, че тя ми е безразлична, но сами ще видите какво ще се случи ако гледате епизодите на шоуто". Което бе явен знак, че нещата между двамата не са това, което публиката и най-вече близките им са очаквали.

[caption id="attachment_338747" align="aligncenter" width="217"]Време е за поредната доза танци, но къде е младоженикът?! Време е за поредната доза танци, но къде е младоженикът?![/caption] [caption id="attachment_338748" align="aligncenter" width="300"]Двамата заедно в интервюто пред Нова телевизия Двамата заедно в интервюто пред Нова телевизия[/caption]

Ще бъде жалко ако е така обаче, защото Светлана е едно наистина духовито, чаровно и доста забавно момиче с идеална визия, както сами ще се уверите от личните й снимки. А на доста от тях личи, че е и страхотна купонджийка, вместо "срамежливата" булка от "Женени от пръв поглед", за която първоначално всички я взеха.