Християн Гущеров показа пълна промяна само месеци след сватбата си с Мария!

Броени месеци след като я направи законна госпожа Гущерова, Християн Гущеров показа пълна промяна по отношение на Мария. Миньончето на поп фолка още не може да повярва на очите си, а първите й разпри с благоверния вече са налице.

Всички знаят колко сили и упорство вложи Мария Гущерова, за да превърне съпруга си в олицетворение на собствената си мечта. Тя хвърли кански труд, за да накара Християн Гущеров да свикне с тренировките и спорта, обзаведе цяла фитнес зала в огромната им къща и в един момент дори повярва, че може да накара любимия си да спазва Великденските пости - ако не заради фигурата си, то поне заради любовта към нея.

[caption id="attachment_338756" align="alignright" width="300"]Мария Мария не се побира в кожата си от яд - Християн съвсем се запусна след сватбата[/caption]

Уви, това не само не се случи, но милионерът тотално се запусна. Това разкриха близки до Мария, свидетели на огромното й разочарование. Защото само броени месеци след сватбата, Християн Гущеров тотално се отказал от ролята си на послушно "мече" и окончателно зарязал спорта.

Днес и малкото килограми, които той успя да свали, за да се намъкне в сватбения костюм, са се върнали трикратно. А причината за това е една - Християн се вманиачил по храната и започнал да пазарува като луд.

"Не знаем за какви креватни подвизи разказва Мария в своите интервюта, но истината е, че редовно засичаме Гущеров в един от най-скъпите хранителни магазини в столицата, откъдето товари храна като за световно. Всеки ден той е в магазина с охраната си и оставя там минимум 1500-2000 лева за плюскане. А, когато минава през щандовете, очите му искрят така, както сигурно не светят и докато го прави с Мария", разкриват свидетели на чревоугодничеството на наследника на олигарха Добромир Гущеров.

Всичко това вбесявало Мария до краен предел. Известна с манията си за красота, финес и класа, певицата все по-често натяквала на Християн, че се излага и видът му не подхожда на мъж с неговия социален и финансов статус. Което обаче, вместо да накара "мечо" да се замисли, предизвиквало страшни спорове и кавги в дома им.

При така стеклите се обстоятелства, нищо чудно Мария скоро да залитне по чуждо, а бракът й да се разклати така, както се случи и с предишния с Димитър Андонов.