Катерина Горанова изживя много болка и прояви огромно търпение, но съдбата и Асен Блатечки я възнаградиха!

Асен Блатечки и Катерина Горанова са достойни за главни герои в драматичен филм. Където след много перипетии, изневери, раздели и болка обаче, двамата се събират отново - по-силни и влюбени отпреди. В настоящия случай не само се получи точно така, но и семейството на актьора направи сензация с наистина невероятна новина.

След като се върна окончателно при единствената жена в живота си, Асен Блатечки отново поиска ръката на Катерина Горанова, а на предстоящата им сватба, която ще бъде в тесен семеен кръг, шаферка ще бъде чаровната им дъщеря Катерина.

[caption id="attachment_338760" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки иска сватба и второ дете от Катерина Горанова, тя сияе[/caption]

Това обаче не е всичко, защото Асен Блатечки и Катерина Горанова са категорични, че искат да имат още едно дете. Невероятно, но самата истина, която бе потвърдена от близки приятели и колеги на актьора. Който към днешна дата буквално не свалял поглед от съпругата си, при която се прибирал всяка нощ.

"Асен и Катерина са истинска радост за окото. След всичко, което им се стовари на главите, те сякаш помъдряха само за година и това се отрази невероятно благотворно на семейството и любовта им. Не можеш да ги познаеш като ги срещнеш - като влюбени тийнейджъри са, а Асен прилича на ученик, захласнат за първи път", коментират близки на актьора.

Припомняме, че Асен Блатечки се раздели по собствено желание с Диляна Попова, която роди сина му Борил, но се зарече, че винаги ще бъде до него и няма да позволи в живота му да липсва нищо. Връзката с Диляна Попова и появата на бебето обаче подействали като отрезвител за актьора, който едва сега осъзнал каква роля има Катерина Горанова в живота му. И с готовност й заявил, че иска да си имат и второ дете.

"Катя първо много се смя и се шегуваше какви ги говори Асен и как ще ражда на тези години, но подобни примери има бол. Тя е здрава и хич не е престаряла, макар че всичко, разбира се, е Божа работа. Важното е, че са заедно и всички разногласия и обиди са вече зад гърба им", радват се познати на щастливото семейство.