Чак сега ли Кубрат Пулев стигна до този извод и решение спрямо дългогодишната си половинка Андреа?!

Шампионът по бокс Кубрат Пулев е на път да се превърне от всеобщ любимец в истински недолюбвана персона след това, което причини на дългогодишната си половинка Андреа. Защото след цели 8 години връзка, Кобрата едва сега осъзна и реши, че певицата го... излагала пред обществото.

За потрес на всички, Кубрат Пулев преди броени дни съобщил на любимата си, че трябва да обърне сериозно внимание на визията си, ако иска двамата на продължат заедно. Кобрата настоял Андреа да премахне силикона от бюста си, тъй като с 400-те си кубика изглеждала цинично.

[caption id="attachment_338764" align="alignright" width="300"]Андреа Кубрат Пулев се цели в политиката и видът на Андреа вече му е неудобен[/caption]

Още по-любопитна е причината, поради която прелестите на Андреа, които доскоро Кубрат Пулев обожаваше и с които се хвалеше, сега се превърнаха в пречка. Истината е, че мотивът на боксьора е желанието му за политическа кариера след приключването на спортната му такава.

Подобно на върлия си противник Владимир Кличко, Кубрат Пулев има ясни намерения да се влее в политическите редици на страната след някоя и друга година. Образът на Андреа пред обществото обаче, можел да му изиграе лоша шега. Точно затова Кобрата поставил ултиматум на певицата да се раздели с тунинга си.

Думите на Кубрат сериозно разстроили Андреа, която се почувствала крайно обидена и подценена като личност. "Андреа е страшно горда жена, която е наясно с потеклото, рода и позициите си. Тя е кореняк столичанка и това обяснява самочувствието й, което обаче бе смачкано само с две думи от Кубрат. Двамата влязоха в сериозен конфликт, но Андреа е твърде горда, за да заплаче - макар че едва се удържа", разкрива близък приятел на русокосата чалга дива.

В крайна сметка любовта на Андреа към Кобрата се оказала по-силна и поне на първо четене тя взела решение наистина да се раздели с внушителната си гръдна обиколка. Като обяснила, че не го прави само заради Кубрат, а и защото я е страх от евентуални усложнения за здравето. Друг е въпросът обаче дали действително ще се реши на тази стъпка, или ще размисли и чепатият й характер ще вземе превес в "битката" с половинката.