Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян са пример за стабилно семейство, но и те не са се разминали без компромиси!

Семейство Халваджиян е едно от най-популярните у нас. И причина за това е не само финансовото им благополучие, но и фактът, че след толкова години заедно, Маги Халваджиян и съпругата му Кремена продължават да са все така едно цяло и верни един на друг, както преди.

Истината обаче е, че тази стабилност и единност не е постигната току-така, а Маги и Кремена също са преминали през фазата на гнева, разминаването и най-накрая компромиса. Това се е случило още в първите години от брака им, когато Бедрос Халваджиян бил още бебе, разкриха близки до семейството на продуцента източници.

[caption id="attachment_338771" align="alignright" width="300"]Маги Халваджиян Маги Халваджиян не е поглеждал друга жена след Юлия, Кремена зверски ревнива[/caption]

Тогава Кремена Халваджиян с ужас открила, че любимият й мъж поддържа връзка със своята студентска изгора - красавицата Юлия. Маги Халваджиян и Юлия имали бурна любов две години, преди той да се запознае с Кремена. Дори за първи път предложил годеж на Юлия, но тя отказала, заради амбициите си да се развива в чужбина и това обрекло отношенията им на провал.

"Маги и Кремена станаха гаджета, но в началото тя постоянно го изпитваше, дърпаше се и с две думи го пращаше за зелен хайвер. Тогава той се срещаше тайно с Юлия и макар че отношенията им бяха повече чисто приятелски, двамата продължиха да бъдат близки и след сватбата с Кремена и раждането на Бедрос. Едно писмо на Юлия, което Кремена откри случайно, едва не коства брака им, но в крайна сметка Маги успя да усмири жина си. Само той обаче знае какво му струваше това", разказват стари познайници на Маги Халваджиян.

От години продуцентът и Юлия са изгубили всякаква връзка помежду си и дори не са се чували. Тя сбъднала мечтата си като се омъжила и направила кариера в Италия. А за развитието на арменеца у нас, не е нужно да се коментира - всички са наясно с успехите му.

От случката с Юлия обаче, Маги Халваджиян си взел обица на ухото и не смеел дори да погледне към друга жена, освен Кремена Халваджиян. Която и след години брачен живот, продължава да ревнува успелия си съпруг, както в първия ден от съвместния им живот.