Симона не може да се побере в кожата си от яд

Симона е набрала на майка си, известната фолкаджийка Глория заради гаврата, която й причинява. Оборотната чалга изпълнителка обаче влезна в явна война с наследницата си, но настоявала на своето. Майка й изрично й заповядала да отиде на дебелариум при известната диетоложка д-р Емилова. Глория преценила, че момичето й има нужда да свали няколко излишни килограма преди бала, пише HotArena.

Чаровната тинейджърка, която успешно извива глас редом с една от най-оборотните пайнерки не била съгласна на тази крута мярка и доста се възпротивила на желанието на родителката й да се втали по този начин.

Абитуриентката искала да пробва други прийоми, но певицата не искала Симона да застрашава здравето си. Звездата на „Пайнер” искала малката да изглежда перфектно в един от най-щастливите дни на живота си.

[caption id="attachment_338778" align="alignright" width="300"]Симона е набрала доста на Глория Симона е набрала доста на Глория[/caption]

Наследничката на поп фолк дивата има мерак да следва след това поп и джаз пеене в Нов български университет. Желанието на Глория да я изпрати да учи зад граница ударило на камък. Упоритото момиче, което дори пее по-добре от майка си, както твърдят познавачи, искало да завърши тук бакалавърската си степен и едва тогава, ако реши да следва магистратура зад граница, припомня Kluiki.bg.

Инатливото девойче все пак кандисало да послуша майка си за дебелариума. Глория също е известна с перфектния си външен вид и затова настоявала единствената й щерка също да е съвършена. Тя е една от певиците, които има доста пластични операции по тялото и лицето си и не се спира пред нищо, за да изглежда добре пред своите фенове, а и за собственото си самочувствие.

Певицата наскоро се раздели с известен сръбски композитор, но според упоритата клюка новото й гадже е богато и по-младо от нея. Затова и напъните на чалга звездата да изглежда млада и привлекателна не спирали. Но пък като добра майка тя искала и щерка й да изглежда блестящо и давала мило и драго това да се случва.