Митко Пайнера и Камелия се хванаха гуша да гуша

Митко Пайнера досега мълчеше на нападките на поп фолк дивата Камелия. Певицата, която си отлюспи от димитровградската музикална компания не престана да сипе огън и жлъч по бившия си работодател.

Но въпреки многобройните интервюта на Камелия по пресата, „производителя на чалга изпълнителки” не прояви досега желание за публична изява. Последните пиперливи думи на певицата обаче го накараха да избухне. Инж. Димитър Димитров уточни, че няма нужда от публична изява. Но се дистанцира от „един объркан и капризен изпълнител, който се е взел на сериозно”, пише HotArena.

Припомняме, че на личната си страница във Фейсбук Камелия отправи няколко тежки обвинения срещу Митко Пайнера. Тя заяви, че еднолично музикалния продуцент е свалил песента й „Само за минута” от Планета Тв. Тя не била уведомена за това.

[caption id="attachment_338782" align="alignright" width="300"]Камелия и Митко Пайнера се хванаха за гушите Камелия и Митко Пайнера се хванаха за гушите[/caption]

Освен това имала подписан документ, с който се отказвала от правата върху песента си години наред. Как може тогава аз да искам да бъде свалена тази песен от ефира на музикалния канал, попита риторично отлюспената пайнерка.

Тя поискала да си вземе друга своя песен „Престъпно е”, собственост на продуцентската й компания „Камс Продакшън”.На тази нападка Митко Пайнера отвърна, че Камелия сама е дала правата на песента, като искала тя да се излъчва повече от останалите парчета на другите й колеги. Но още тогава собственика на мегакомпанията й отговорил, че това няма как да се случи. Сега песента й звучи единствено по Планета ТВ, когато се обявяват местата за участията на Камелия. След което Митко Пайнера попита дали иска песента й да бъде спряна изцяло?

Инж. Димитров не се съгласи и на обвинението, че продуцента е проформа и само настоява певците да си плащат абсолютно всичко. Нещата били много по-дълбоки от заплащане на клипове и песни и самата Камелия ще го разбере по трудния начин, заяви още Митко Пайнера.Той уточни, че от предаването, което водеше Камелия „Споделено с...” поискали да я съдят, защото излъгала, че няма трудов договор с „Пайнер”. Въпреки че вече били разделени, Митко Пайнера не позволил това да се случи.