Сашка Васева сякаш не е на себе си, певицата си измисли дори бременност

Изключително странен е животът на Сашка Васева в момента. Певицата и мъжът й твърдят крайно различни неща пред "Шоу", което обърква хората изключително много. Фолк дивата обаче най-вероятно е тази, която е виновна за цялата тази ситуация. Сашка напоследък била в емоционална криза, която стигнала дотам, че да си измисли бременност.

Kliuki.bg ви информира преди дни, че Васева чака ново дете, но това се оказа лъжа от страна на певицата. Така твърди съпругът й Христо Бакърджиев, според когото двамата със сигурност са в развод и не са го прекратили, както Сашка Васева разтръби.

[caption id="attachment_338788" align="alignright" width="300"]Полудява ли Сашка Васева? Полудява ли Сашка Васева?[/caption]

Поведението на 48-годишната певица обаче наподобявало това на психически неуравновесена жена. Тя пращала по над 50 смс-а дневно на мъжа си, в които се опитвала да го склони да не се развеждат. В тях пишело абсурдни неща от рода на това, че синът им заплашвал с нож сестра си. В началото Христо се притеснявал и веднага се прибирал, но с времето започнал да осъзнава, че жена му не е психически стабилна, заради което не обръщал внимание на смс-ите й.

Сашка Васева обаче не се предала и стигнала дъното. Тя намесила медиите, без изобщо да попита Бакърджиев. Певицата съобщи, че е бременна, въпреки че не е била с мъжа си от доста време и това нямало как да се случи, освен ако не е бременна от друг. Предполага се обаче, че Сашка изобщо не чака трето дете, а просто искала да накара съпругът й да изтегли молбата си за развод. Тя смятала, че той ще го стори, за да не се получи публичен скандал, но се оказа, че на бизнесмена не му пука за това.

"Тази жена не е добре. Полудява ли или я хваща критическата, но говори пълни измислици." - казва Христо Бакърджиев.