Ивана миналата година ползва кръщелника си като параван, за да я снимат в по-приемлив вид на плажа, тази – няма

Ивана може да става по-умерена в творчеството си и да подбира по-качествени ангажименти напоследък, но в личния си живот го удря на забавления за млади момичета. Всичко общо – взето се дължи на диетата – чудо, дело на професор Мермески.

Ивана се топи с такава бързина и лекота, че няма начин да не й действа на самочувствието и настроението. Певицата все повече се доближава до своя план – максимум: Да добие килограмите от дебюта си в „Пайнер”.

Мисията, както се вижда от всяка снимка в последните месеци, е повече от успешна. Ивана се „черпи” за триумфа с дамски забавления и...палави снимки, видя kliuki.bg.

Ще я видите как се раздвижва и как дири вътрешен покой с групата на специален инструкто. Ивана не е като лигавите си по-млади колежки, но също има нужда от час при любимия фризьор и маникюрист. Не се притеснява да купува сама плодовете и зеленчуците си, за да поддържа новопридобитата си форма. Резултатът е такъв, че просто грее на Цветница! ivana_pazar

ivana_balans

ivana_cvetnica

ivana_friz

ivana_manikyur Певицата не е изглеждала толкова щастлива в последните години. Медиите веднага намериха „заподозрян” за доволната усмивка на лицето й. Тя обаче се кълне по интервюта, че никога присъствието на мъж не е заемало централно място в мислите й. Къде е истината само тя може да каже, но е видно, че е в палав период.

Дивата събуди фенове с дръзка снимка при масажиста си, от когото очевидно е много доволна: ivana Мъжът, който има бърз и лесен достъп до тялото се казва Васко и умее да позира като лошо момче. Ивана обаче е категорична: Независимо как гледа, правел убийствени масажи!

Миналата година Певицата на народа направи странна фотосесия на плажа. За да прикрие отпуснато коремче, ползва Иванчо на Стояна и Румен за параван пред обектива. Тази година обаче ще е различно! Благодарение на Мермерски, Васко и упражнения, ще гледаме Ивана в цялата й прелест!