Мария с поредната изцепка: Зевзеци я спукаха от подигравки!

1

Мария не спира да се излага

Поп фолк дивата Мария отново показа колко е неадекватна в поведение и обличане, дори и пред аудиторията си. Бурен смях и неприлични отзиви получи милионерската съпруга заради стайлинга си при последното си участие по кръчмите. Миньончето, което се взема вече изключително на сериозно пак се окепази, носят последните слухове. Съпругата на пухкавия бизнесмен Християн Гущеров се появи на участие в пловдивско нощно заведение по чаршаф, пише HotArena.

„Толкова ли няма пари или Христи вече й е затворил кранчето, та я пуснал да се развява по спално бельо”, не спират да се кодошат зевзеци, свидетели на последната излагация на Мара Отварачката.Въпреки напъните й да се прави на модна икона, фолкаджийката от Стара Загора е много далеч дори от правилата на стилното обличане, твърдят експертите в бранша.

Мария ходи на участие с чаршаф
Мария ходи на участие с чаршаф

Чалга навиците или призраците от миналото са доста големи, защото няма случай певицата Мария да е нацелила подходяща дреха при съответния повод или събитие, припомнят запознати с нрава на чалгарката. Често по участия поп фолк дивата ходи с каквото й падне и много често облеклото й е крайно неподходящо, припомня Kluiki.bg.

Последният, по-скоро поредният гаф говори красноречиво за това. Вместо да си сложи приличен тоалет, подходящ на положението й на улегнала певица от „Пайнер” и законна половинка на богаташ, снощи тя се появи облечена в нещо средно между спално бельо и нощница, изумени са клиенти на среднощната й излагация.

Припомняме, че певицата се изложи и когато беше на почивка в тузарски курорт в Сен Тропе във Франция. На страницата се във Фейсбук тя не спря да качва снимки от екзотичното местенце, където нейния мъж я беше завел да отмаря. Но бдителни фейсбукари тогава също я укориха, че вместо да се облече класно, защото там се изсипва световния хайлайф, Мария отново се беше „барнала” като от битака.Тя беше в лъскави коланчета и леопардови шарки, отдавна вече извън модата.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. знаещ казва

    Стил и интелект не се придобиват или ги имаш или не, а тая простакеса и знаем способностите така че няма нищо чудно в това да се появи в този вид.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.