Преслава отново е в прегръдките на неизвестен мъж

Поп фолк дивата Преслава бе щракната в горещи снимки с неизвестен мачо, от които кръвта на Малката Бирма кипнала, разкриват източници. Една от най-тиражираните певици на „Пайнер” реши да му натрие носа, като отново бе изловена в страстни прегръдки и целувки с неизвестен младеж. Той веднага обаче бе разконспириран и се оказа, че е от Варна, на 24 години, бизнесмен. Казва се Христо Попов.Новоизлюпената двойка си разменяше горещи ласки и целувки с език пред смаяните погледи на клиенти в елитно варненско заведение, но на тях хич не им пукаше, пише Блиц.

С тази демонстрация Преслава искала да покаже, че Жоро Бирмата наистина вече е минало, а чувствата между тях отдавна хващат прах. Ревнивецът обаче не мислел така. След като видял фотосите на невярната си любима, която все пак забравял, че вече е бивша, кръвта му кипнала и той се заканил люто на мераклията, с когото неговата Преси си разменяла жадни ласки. Георги направо освирепя. Закани се, че ще счупи главата на младока, само ако го види още веднъж да докосне Преслава, твърдят негови авери.

[caption id="attachment_338842" align="alignright" width="300"]Преслава се целува страстно с непознат Преслава се целува страстно с непознат[/caption]

Новият, с когото добричлийката се натиска в заведението, като побесняла тинейджърка бил близък приятел на Калоян Арсенов. Последният е син на бившата министърка на околната среда Долорес Арсенова. Припомняме, че милионерския наследник беше гадже на поп фолк дивата Анелия. Двамата приятели често купонясвали по нощните заведения по мъжки, а Христо отдавна имал желание да си хване за гадже поп фолк певица.

Варненският богаташ бил хвърлил око на Преслава още преди година, но тогава певицата още движела с Георги Станоев и терена около нея бил взривоопасен, заради ревнивия му нрав. Сега, след като вече е свободна, поне така твърди пайнерката, Христо й скочил, но не се знае откога двамата са заедно, научи и Kluiki.bg.

Въпреки заканите на Жоро Бирмата варненския бизнесмен бил сигурен, че лесно няма да отстъпи завоеванието си. Той не се плашел и от подвизите на съперника си, който предизвика меле на афтърпартито на Планета ТВ, на което Преслава и колегата й Фики Стораро танцуваха и се целуваха на дансинга. Младокът бил убеден, че любимата му е свободна и никоя сила няма отново да я запрати в обятията на Георги Бирмата, щом той вече е с нея.