Бирмата: Ще ти счупя главата, ако докоснеш Преслава! (Виж на кого се изрепчи)

0

Преслава отново е в прегръдките на неизвестен мъж

Поп фолк дивата Преслава бе щракната в горещи снимки с неизвестен мачо, от които кръвта на Малката Бирма кипнала, разкриват източници. Една от най-тиражираните певици на „Пайнер” реши да му натрие носа, като отново бе изловена в страстни прегръдки и целувки с неизвестен младеж. Той веднага обаче бе разконспириран и се оказа, че е от Варна, на 24 години, бизнесмен. Казва се Христо Попов.Новоизлюпената двойка си разменяше горещи ласки и целувки с език пред смаяните погледи на клиенти в елитно варненско заведение, но на тях хич не им пукаше, пише Блиц.

С тази демонстрация Преслава искала да покаже, че Жоро Бирмата наистина вече е минало, а чувствата между тях отдавна хващат прах. Ревнивецът обаче не мислел така. След като видял фотосите на невярната си любима, която все пак забравял, че вече е бивша, кръвта му кипнала и той се заканил люто на мераклията, с когото неговата Преси си разменяла жадни ласки. Георги направо освирепя. Закани се, че ще счупи главата на младока, само ако го види още веднъж да докосне Преслава, твърдят негови авери.

Преслава се целува страстно с непознат
Преслава се целува страстно с непознат

Новият, с когото добричлийката се натиска в заведението, като побесняла тинейджърка бил близък приятел на Калоян Арсенов. Последният е син на бившата министърка на околната среда Долорес Арсенова. Припомняме, че милионерския наследник беше гадже на поп фолк дивата Анелия. Двамата приятели често купонясвали по нощните заведения по мъжки, а Христо отдавна имал желание да си хване за гадже поп фолк певица.

Варненският богаташ бил хвърлил око на Преслава още преди година, но тогава певицата още движела с Георги Станоев и терена около нея бил взривоопасен, заради ревнивия му нрав. Сега, след като вече е свободна, поне така твърди пайнерката, Христо й скочил, но не се знае откога двамата са заедно, научи и Kluiki.bg.

Въпреки заканите на Жоро Бирмата варненския бизнесмен бил сигурен, че лесно няма да отстъпи завоеванието си. Той не се плашел и от подвизите на съперника си, който предизвика меле на афтърпартито на Планета ТВ, на което Преслава и колегата й Фики Стораро танцуваха и се целуваха на дансинга. Младокът бил убеден, че любимата му е свободна и никоя сила няма отново да я запрати в обятията на Георги Бирмата, щом той вече е с нея.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.