Ето как Андреа се излага по участия (СНИМКИ)

Ето как Андреа се излага по участия (СНИМКИ)
5 (100%) 3 votes

Андреа става вече за смях с еднаквата си визия, когато излиза пред публика!

Сигнал на читателка на Kliuki.bg разкри един тревожен факт за почитателите на Андреа. Оказва се, че русокосата певица от дълго време излиза с почти едно и също облекло. В стила й няма грам разнообразие, което не е приятно за феновете й. Тя винаги е с клоширана пола, някаква разпусната риза и чорапи или ботуши над коляното. Това със сигурност показва липса на въображение у стилистите на Андреа, но и у самата нея.

Риза, пола и дълги ботуши - това е Андреа от години

Риза, пола и дълги ботуши – това е Андреа от години

„Какво се е случило с моята Андреа? Тя е винаги облечена в безформена риза, клоширана пола, чорапи или ботуши над коляното. Имам чувството че стилистът й има големи проблеми с въображение.“ – пише нашата читателка, която е фен на Андреа от години.

Какво се случва с Андреа, се питат феновете

Какво се случва с Андреа, се питат феновете

Андреа често използва не само сходни като стил тоалети, но и едни и същи. Странно защо по-доверените й хора не я предпазват от това да става за смях. Стилът, който тя налага за себе си, е леко по-мъжествен. Често я виждаме в панталони, с вратовръзка, риза… Дали обаче точно тези дрехи са най-подходящи за толкова привлекателна жена като Андреа и дали не скриват женствеността й?!

Ето я отново в своя леко мъжествен стил

Ето я отново в своя леко мъжествен стил

Кубрат Пулев може да няма възражения относно обличането на Андреа, но феновете й вече определено се отегчават да гледат все една и съща визия от нея. Скоро тя може да започне да губи почитатели, ако не разнообрази малко своя гардероб.

Вече не помним откога не сме я виждали така

Вече не помним откога все я виждали така

През последните 9 години Андреа постигна голяма промяна във визията си, но не и в обклото си. Тя се разхубави, уголеми някои свои части, но така и не осъзна, че за да си приятна за окото, трябва да изнендваш хората.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар