Христо Сираков стана обект на присмех заради Биляна

2

Христо Сираков стана обект на истински подигравки в обществените среди

След като прости на Биляна Евгениева и отново я прибра в дома си, много хора започнаха открито да се подиграват на милионера Христо Сираков. Те недоумяват какво е накарало богаташът да реши да поднови връзката си с плеймейтката, след като тя открито го направи за смях, изневерявайки му почти публично с Благой Георгиев, припомня Kliuki.bg.

Христо Сираков пробуди обществени подигравки заради Биляна Евгениева
Христо Сираков пробуди обществени подигравки заради Биляна Евгениева

„Как е възможно да е толкова прост? Ама има ли по-тъп от този мъж? Тя го унизи брутално, а той пак е с нея. Не вярвам да става дума за любов, най-вероятно просто е невероятна в легнало положение. Трябва да си направо полудял, за да търпиш такава жена само заради физическите й достойнства и съответните умения.“ – пише един от интернет потребителите.

Христо Сираков сякаш наистина си е изгубил ума. Той не само прибра отново Биляна Евгениева, но и й даде достъп до негови сметки, а освен това всеки ден й прави безумно скъпи подаръци, като автомобил например.

Ицо 100-те манекенки още не е обявил дали ще поднови и годежа си, но шансовете са доста високи. Припомняме, че преди година той вдигна шумно и пищно парти по случай своя годеж с Биляна Евгениева, но само 3 месеца по-късно тя бе щракната в доста близки отношения с Благо.

„“Еййй, този човек не се научи, че тая му иска единствено парите. Как не вижда, че с толкова млада жена любов няма как да има. Направо се чудя що за глупак трябва да върне в живота си жена, която го е направила на пух и прах пред всички.“ – пише друг форумник.

Причината Христо Сираков да загърби неприятното минало с Биляна Евгениева не е ясна, но очевидно става въпрос за някакво много сериозно увлечение, щом толкова време не успя да я заличи от паметта си.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Teo Borisov казва

    ЛЮБОВ Е ТОВА

  2. Елена казва

    Не е любов,а деменция,ха,ха,ха…….Той си мисли,че е ново завоевание,не си я спомня.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.