Диляна Попова прие, че Асен Блатечки се върна при Катерина Горанова, но никога няма да приеме решението му за нея и Борил!

Красавицата Диляна Попова изтърпя много болка и обида, откакто роди сина на Асен Блатечки - Борил. Припомняме, че бебето е следствие от бурната авантюра на чаровния актьор с манекенката, която обаче до последно вярваше, че тримата ще създадат истинско семейство.

Е, това не стана, тъй като Асен Блатечки не издържа дълго без дългогодишната си половинка Катерина Горанова и първородната си щерка Катя. Без да се колебае, той постави картите на масата и заяви на Диляна Попова, че я напуска. Отговорността му за Борил обаче остана и той се закле, че на бебето няма да му липсва нищо.

[caption id="attachment_338876" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Диляна Попова категорична, че няма да се моли на Асен Блатечки[/caption]

Което бе така, поне доскоро. Защото към днешна дата Диляна Попова се оказа поставена на ръба на отчаянието и финансовия колапс. Асен Блатечки спря да й превежда огромните суми, които даваше за Борил няколко месеца след раждането му.

"Това е непростимо. Да зарежеш майката е едно, но да оставиш и детето си на произвола, това е съвсем друго. Да, Асен наистина обича Борил, но какъв смисъл от тази любов, ако не живее с него или ако поне не му осигурява препитанието?! Диляна е на ръба на силите си и едва връзва двата края. Напоследък тя лишава себе си почти от всичко, за да има за бебето", разкриват близки до красивата манекенка, пише вестник "Уикенд".

Знаем, че Диляна Попова се занимава със своята модна линия спортни дрехи, продажбите на които обаче, никак не вървели. Тя трудно успявала да плаща заплатите на шивачките в малкото си ателие, а за чисто ежедневните разходи вече почти нямала и лев. Горда и решена, че няма да проси от никого, Диляна Попова не давала и да се издума да потърси помощ от Асен Блатечки.

"Щом той самият не се сеща, че трябва да я подкрепя финансово с Борил, а все по-често се оправдава с големите си разходи в семейството с Катерина Горанова, то какво да прави Диляна - да се моли ли, абсурд! Тя е силна жена и ще преодолее и тази трудност", коментират източниците.