Взрив в „Женени от пръв поглед“: Георги призна, че има друга! (чутовен скандал в предаването – разкрития)

Взрив в „Женени от пръв поглед“: Георги призна, че има друга! (чутовен скандал в предаването – разкрития)
5 (100%) 1 vote

Георги Веселинов не издържа и призна, че в живота му има друга жена и това не е Гери!

Нечуван скандал се вихри зад кулисите на ТВ експеримента „Женени от пръв поглед“, след като най-непредсказуемият и труден участник в лицето на Георги Веселинов не издържа и разкри, че в живота му има жена, но това не е съпругата му Гергана Капзамалова.

Екипът на предаването е в шок, тъй като епизодите на „Женени от пръв поглед“ тепърва предстоят, а зрителите трябваше да тръпнат в очакване как ще се развият отношенията на двойките след медения месец, когато по правило заживяват заедно за пет седмици.

Женени от пръв поглед

Скандал тресе „Женени от пръв поглед“, Георги разкри истината

Оказа се обаче, че явно всичко е нагласено, тъй като Гери и Георги не делят общ покрив от доста време. Двамата живели заедно в апартамента на Георги Веселинов само докато трае по-голямата част от снимките, след което се разделили. Събирали се единствено, за да заснемат последните епизоди от предаването.

Идния вторник всички ще видят с очите си как Георги признава, че само в името на договора с телевизията ще го играе лицемер и предан съпруг на Гери. И категорично заявява, че ако му писне от „ролята“ и реши да бъде честен, всичко ще се взриви. Така и стана на практика, защото софтуерният специалист не издържа.

Много преди предаването да наближи своя финал, Георги разкри, че е влюбен и до себе си има жена, която определено не е Гергана. От няколко седмици насам той спокойно се движи навсякъде с приятелката си – русокоса чаровница, която държи за ръка, гледа влюбено и целува. А, когато преди дни, продавачка в квартален магазин го пита къде е „съпругата“ му, Георги отговаря, че такава няма. Няма я и халката на пръста му.

Всичко това вероятно ще донесе големи проблеми на 34-годишния мъж, който по сценарий трябваше да изтърпи до края на „Женени от пръв поглед“ и едва тогава да се разведе с Гери – ако и двамата го желаят.

Неприязънта между тях обаче е станала толкова силна, че нито той, нито тя са били склонни да участват в този фарс и ден повече. Предстои да видим обаче как ще бъдат представени фактите в шоуто и какви ще бъдат последиците за „предателите“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар