В И аз го мога порязаха изкусителната Елен Колева, за да ударят рамо на Симона Пейчева

Журито в „И аз го мога” традиционно си навлече гнева на зрителите! По някаква причина проектите на Маги Халваджиян не минават нито без интерес от страна на капризната публика, нито без ругатни във форумите, видя kliuki.bg. Снощи обаче брожението във Фейсбук се засили.

Симона Пейчева се похвали с победа заради танц с кънки в поредната състезателна вечер, но това не се хареса никак на драгия зрител. По принцип милото жури отдавна е споделило гласно, че този формат най-добре приляга на Яна Маринова, но определено изпитва странна съпричастност към Симона Пейчева.

Грациозната гимнастичка беше поощрена още в първата състезателна вечер, а снощи пак открадна победата от Елен Колева. Красавицата може и да няма голяма слука в любовта напоследък, но в танците много я бива. Елен може да разтрепери всеки мъж не само като виси с шалове на определена височина, но и с класически белиденс. i az go moga Колева беше подкрепена за пореден път от Елена Петрова, но ужким „най-доброто изпълнение за вечерта” не стигна за нов триумф. Зрителите се разделиха на две. Едните аплодираха Симона за всеотдайността й във всяка задача, другите пък писнаха като ужилени – лансирали Пейчева, била нагласена и за краен победител, не я ли било срам като спортист от такива харизани победи...

Остава само да изчакат още няколко състезателни вечери и бързо ще се разбере коя дама ще грабне титлата. По неизвестни причини мъжете никой не ги брои. До сега само Яна Маринова я наричат „бойна машина”, Симона – „голям боец”, а Елен си е просто живо изкушение. Една от трите красавици е предполагаемата победителка в И аз го мога.