Докато Мис Пепеляшка пробва да живее живот в градската джунгла, Мис Джуки се доказва като труженичка на висок ток

„Мис Пепеляшка” е чисто новият социален експеримент, който да гарантира на Нова рейтинг, а на зрителите – убийствена доза смях за сметка на „звездите” ни.

Докато мило непознато момиче от село опитва радостите и скърбите в столицата, на нейно място ще се постави не кой и да е, а Мис Джуки. Шеметната Габриела Радославова до момента е позната с УАУ-размер устни, претенции и паметен репортаж около Народното събрание, в опит да докаже, че е добра, колкото Венета Райкова.

Сега Мис Джуки се е заела с модната напоследък дисциплина за всички вървежни мацки – да доказват, че не са никакви кифли. За целта Габчето ще си причини куп тежки изпитания, научи kliuki.bg. mis-Pepeliashka-2015-1b Перхидроленото чудо ще преживее над пет часа преход по пътищата на родината. Пътуване на стоп, влачене на куфари с тоалети и аксесоари в зимна обстановка. За награда – потресающ сблъсък с местната цивилизация!

Мис Джуки ни е амбициозна. Ще я видим да копае дупка с над 10-сантиметрови токчета и как се спари с цепенето на дърва. Кой кого уплаши – Габчето – пчелите, или обратно? Резултатът е бягство с истерични писъци!

Видяхме на рекламата, че футболният талисман си поплака от умора и огорчение, но със сигурност няма да пропуснем как рине оборска тор и смелостта й пред липса на нормална тоалетна.

Мис Джуки се превърна в сензация при първото си репортерстване (особено при срещата й с Росен Петров). Каквито и да ги е свършила в селото на Мис Пепеляшка, със сигурност няма да е по-малко забавно!