Дребничкият и винаги усмихнат Иван Звездев таи огромна болка в сърцето си!

Чаровният готвач, бивш цирков артист и настоящ участник в "И аз го мога" Иван Звездев таи голяма болка в сърцето си. От близо година той живее в същински ад, защото по негова вина семейството му е съсипано. Това разкриха близки на Иван Звездев, силно разтревожени за бъдещото развитие на драмата в живота му.

Никой не е подозирал, но истината е, че Иван Звездев има една наистина голяма любов в живота си, но това не е съпругата му Юлиана, а актрисата Филипа Балдева, позната на зрителите като водеща на някогашното предаване "Мело ТВ Мания" на БНТ.

[caption id="attachment_338906" align="alignright" width="300"]Иван Звездев Иван Звездев живее в кошмар толкова дълго време[/caption]

Любовта между Иван Звездев и Филипа Балдева пламнала с унищожителна сила преди повече от 5 години, когато той вече бил щастливо женен и с деца. Нищо и никой обаче не били в състояние да откъснат Иван от Филипа. В опитите си да са заедно, без някой да разбере, двамата стигнали дотам, че Филипа била наета за негов пиар. Истината обаче винаги излиза наяве.

"Иван беше и си остана луд по Филипа. Още тогава обаче се измъчваше, защото е човек, който не може да лъже. Болеше го, че изневерява на Юлиана, но беше слаб пред чувствата си. В един момент, когато жена му разбра за другата, той скъса с Филипа. Мъката им беше огромна, но двамата седнаха и се разбраха, че нямат бъдеще заедно. Тя искаше семейство, а той не можеше да изостави своето. Дори впоследствие реши с Юлиана да си имат и трето дете, но... и това не помогна да преодолее Филипа", разказват близки на Иван Звездев.

[caption id="attachment_338907" align="aligncenter" width="300"]Филипа е голямата любов в живота на Иван Звездев Филипа е голямата любов в живота на Иван Звездев[/caption]

Тази година, навръх 14 февруари, той не се сдържал и изпратил огромен букет цветя на Филипа Балдева, след които получил само лаконичен смс. За зла беда обаче Юлиана научила за постъпката му и била напълно съсипана.

"Животът на Иван е кошмар. От една страна знае каква мъка причини на Юлиана, а от друга е наясно, че обича и Филипа, но не може да бъде с нея. Това е класически пример за древногръцка трагедия. Молим се само да успее да вземе живота си в ръце и да намери решение, преди да изгуби и двете, и да остане съвсем сам", коментират източниците.