Николета захапа Валери: Той не бил татко на малката Никол?!

Николета захапа Валери: Той не бил татко на малката Никол?!
5 (100%) 2 votes

Николета срази Валери с новото си признание

Плеймейтката Николeта намисли как да притисне съпруга си, който вече се чувства напълно свободен мъж. Водещата на „Папараци” си е наумила да даде на малката си дъщеря Никол своята фамилия-Лозанова и съкровището й повече да не носи тази на футболиста от италианския второраздяден тим „Тернана”, пише Слава. Така упоритата красавица желае на само да накаже мъжа си Валери Божинов, но и да го лиши от възможността да вижда дъщеря си.

Процедурата не е невъзможна, решили да не й счупят хатъра пишман адвокати, но лишавала майката от редица привилегии. Била също дълга и мъчителна. И ако все пак моделката успее в този грандиозен замисъл, като бонус ще трябва да се лиши от огромната издръжка, която иска да измъкне от съпруга си за отглеждането на дъщеря им.Припомняме, че Николета Лозанова и Валери се споразумяха извън съда да дава всеки месец по три хиляди лева на Никол, за да не бъде момиченцето лишено от нищо.

Николета срази Валери с това

Николета срази Валери с това

Сумата е с хилядарка повече от тази за сина му от поп фолк дивата Алисия, Валери-младши.Футболистът обаче не се съгласил да даде половината от парите си на Николета, които спечелил като играч в различни тимове. Това провокирало желанието на плеймейтката да му мъсти по най-болезнения начин.

Според източници, близки до манекенката, тя се надявала с тази атака да му запуши устата. Защото Валери бил казал, че има доста компромати за изневерите на съпругата си и бил готов да ги извади, ако тя продължава с желанието си да изтръгне от него още дебели пачки.

Припомняме, че в публичното пространство тръгна слуха, че докато живяла под един покрив с Валери, Николета миткала с турски бизнесмен, зърнен бос и местен милионер. Съпругата не му остана длъжна и отговори, че ако нещата между тях загрубеят и си хвърлят кал, тя също ще извади тежката артилерия.Хубавицата имала начини да докаже, че ритнитопковеца изобщо не бил от моногамните мъже и доста често мачкал чаршафите със знойни хубавици.

Но повечето специалисти считат, че желанието на Николета малката Никол да носи нейната фамилия е приумица, която няма как да се случи. Не може едно дете, родено по време на брак да носи майчините имена, а на всичкото отгоре да се иска космическа издръжка от бащата, който фактически вече няма наследница, попарват надеждите й юристите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Николета захапа Валери: Той не бил татко на малката Никол?!”

  1. MAIA RYSEWA

    апр. 09. 2015

    mi…po tapa…niama na kade….ne se razkara toz yrod selski.be….

  2. Ххх

    апр. 10. 2015

    Той явно не е,ДНК тестове продават и в аптеката ,очевидно Никол прилича най много на Пеева,но дали е така…

Добавете коментар