Николета срази Валери с новото си признание

Плеймейтката Николeта намисли как да притисне съпруга си, който вече се чувства напълно свободен мъж. Водещата на „Папараци” си е наумила да даде на малката си дъщеря Никол своята фамилия-Лозанова и съкровището й повече да не носи тази на футболиста от италианския второраздяден тим „Тернана”, пише Слава. Така упоритата красавица желае на само да накаже мъжа си Валери Божинов, но и да го лиши от възможността да вижда дъщеря си.

Процедурата не е невъзможна, решили да не й счупят хатъра пишман адвокати, но лишавала майката от редица привилегии. Била също дълга и мъчителна. И ако все пак моделката успее в този грандиозен замисъл, като бонус ще трябва да се лиши от огромната издръжка, която иска да измъкне от съпруга си за отглеждането на дъщеря им.Припомняме, че Николета Лозанова и Валери се споразумяха извън съда да дава всеки месец по три хиляди лева на Никол, за да не бъде момиченцето лишено от нищо.

[caption id="attachment_338910" align="alignright" width="300"]Николета срази Валери с това Николета срази Валери с това[/caption]

Сумата е с хилядарка повече от тази за сина му от поп фолк дивата Алисия, Валери-младши.Футболистът обаче не се съгласил да даде половината от парите си на Николета, които спечелил като играч в различни тимове. Това провокирало желанието на плеймейтката да му мъсти по най-болезнения начин.

Според източници, близки до манекенката, тя се надявала с тази атака да му запуши устата. Защото Валери бил казал, че има доста компромати за изневерите на съпругата си и бил готов да ги извади, ако тя продължава с желанието си да изтръгне от него още дебели пачки.

Припомняме, че в публичното пространство тръгна слуха, че докато живяла под един покрив с Валери, Николета миткала с турски бизнесмен, зърнен бос и местен милионер. Съпругата не му остана длъжна и отговори, че ако нещата между тях загрубеят и си хвърлят кал, тя също ще извади тежката артилерия.Хубавицата имала начини да докаже, че ритнитопковеца изобщо не бил от моногамните мъже и доста често мачкал чаршафите със знойни хубавици.

Но повечето специалисти считат, че желанието на Николета малката Никол да носи нейната фамилия е приумица, която няма как да се случи. Не може едно дете, родено по време на брак да носи майчините имена, а на всичкото отгоре да се иска космическа издръжка от бащата, който фактически вече няма наследница, попарват надеждите й юристите.