Глория извади томахавката срещу Митко Пайнера (Ето какво му изсъска)

Глория извади томахавката срещу Митко Пайнера (Ето какво му изсъска)
5 (100%) 3 votes

Глория здравата е набрала на шефа си Митко Пайнера

Ветеранката на „Пайнер” Глория отдавна е наточила секирата срещу своя работодател. Една от най-тиражираните певици не спира да сипе огън и жлъч по своя шеф и това не е отсега, а още от самото начало на съвместното им партньорство. Тя е първата певица, която подписа трудов договор с димитровградския гигант още в далечната 1994 година, а и наскоро набута и там своята щерка Симона Загорова, пише HotArena. Това обаче не я спира да продължава да вади томахавката срещу инж. Митко Димитров вече двадесет години, откакто работи там, възмущават от гилдията.

Договорът на 41-годишната русенка с „Пайнер” изтича през 2016 година. Но няма и ден, в който Глория да не се цупела, сърдела и съскала в лицето на Митко Пайнера все за нещо.Преди била недоволна, че повече лансират Ивана и отгоре на всичко обявена за „Певицата на народа”. После под яростния й обстрел попаднали Камелия, Десислава и Анелия.

Глория наточи секирата срещу Митко Пайнера

Глория наточи секирата срещу Митко Пайнера

Сега надменната поп фолк фурия точела стрелите си към по-младото попълнение в чалга индустрията. Тя недоволствала, че повече внимание се обръща и са обгрижвани оборотните певици Галена, Преслава и Джена. За всичко това тя се сърдела на Митко Пайнера и го обвинявала, че пробутва младите, а е загърбил вниманието си към по-възрастните фолкаджийки, разбра и Kluiki.bg.

Глория дори бойкотира ежегодните награди на Планета ТВ и изобщо не се появи на церемонията по награждаването. Чалга фурията не беше поканена и на турнето на „Пайнер”. Актуалната изпълнителка смятала, че е ограбвана от Митко Пайнера. Въпреки че той взимал най-малък процент от хонорара й, Глория давала само тридесет на сто от заработеното, а за останалите певици той бил значително по-висок, тя мислела, че е ощетена, недоволстват нейни колежки.

Постоянното мрънкане на Глория и грозните думи, които често съскала по адрес на Митко Пайнера вече му писнали. Той замислял да прекрати договора си с певицата още през това лято и да й изплати неустойките. А и участията й значително намалели, разкриват близки до бизнесмена. Но самия бос преди време отрече тези слухове, като заяви, че много уважава Глория.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар