Джена ще изтърпи унижението на своя живот съвсем скоро!

Джино я унизи, изоставяйки я с годежен пръстен на ръка, но това очевидно не му е стигнало. Бизнесменът има намерение да пусне в интернет пространството свое домашно клипче, на което се вижда как той й певицата Джена са се отдали на любов. Видеото е заснето без съгласието на разградската хубавица, но съвсем скоро ще обиколи цяла България, а и чужбина.

Причината Джино да бъде така зле настроен срещу бившата си е фактът, че тя не спира да го напада чрез песните си, пише "Шоу". Един ден младежът, който живее в САЩ, но следи ситуацията у нас, просто не издържал да слуша текстовете на песните на бившата си и се зарекъл, че ще й го върне тъпкано. Тогава той преровил телефона си за компромати и открил интересното клипче, в което той и тя са без никакви дрехи и се наслаждават на компанията си.

[caption id="attachment_338919" align="alignright" width="300"]Джино ще срине Джена със скандално видео Джино ще срине Джена със скандално видео[/caption]

Гино Ташев - Джино, за когото има съмнения, че е от ромски произход, се сгоди за Джена миналото лято, но само след 2-3 месеца разтрогна годежа и скъса с фолк дивата. Тя го прие доста тежко, тъй като вече бе получила годежен пръстен и даже обмисляше да прекрати кариерата си и да се премести за постоянно да живее на американска земя. Изведнъж обаче Джино се отметна от всякакви уговорки с нея и всичко приключи, припомня Kliuki.bg.

"Много я нарани. Не може да градиш планове за общо бъдеще с някого, а на другия ден да не си вдигнеш телефона дори. Очевидно всичко е било някаква измама от негова страна, с която е искал да си осигури женска компания, когато е в България. Жалко..." - смятат повечето от познатите на Джена.

Певицата на "Пайнер" вече е получила информацията, че Джино има намерение да я компрометира със скандално видео и била в шок. Тя недоумявала що за жесток мъж трябва да си, за да скъсаш с една жена, а после да я унизиш публично.