Някога те бяха най-близки приятели, но днес Слави Трифонов и Влади Въргала са просто стари познати и колеги

Изминаха 25 години, но Влади Въргала никога няма да забрави, че е станал звезда преди Слави Трифонов. Шампионът на "ВИП Брадър" използва всеки удобен случай, за да припомня на Дългия, че именно той го е открил. Така направил и при последното си интервю, твърди Blife.bg. Въргала отново напомнил, че когато видял Слави, веднага разбрал, че от него ще стане звезда.

"За първи път го включих в една постановка, в която имаше една реплика. Той обаче се отплесна и стана почти главен герой. Тогава разбрах, че това момче ще стане велик актьор." - казва Влади.

[caption id="attachment_338924" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов отказа да благодари на Влади Въргала Слави Трифонов отказа да благодари на Влади Въргала[/caption]

Всъщност от Слави Трифонов не излезе точно актьор, а шоумен и певец. В момента Дългия е сред най-популярните българи и надмина стократно Въргала. Времето, в което двамата бяха заедно в "Ку-ку", отдавна е забравено. След това Слави направи кариера, за която всеки човек мечтае, а богатството му е неизмеримо. Влади Въргала обаче затъна в дългове заради филм, който прави 10 години.

Към днешна дата двамата не са приятели, нито врагове, а просто познати и колеги. Влади обаче много държал най-после да чуе от Слави Трифонов едно "благодаря", защото считал, че Дългия дължи успеха си на него.

"Аз първи го забелязах и му подадох ръка. В него имаше талант, но ако не бях аз, кой знае дали щеше днес да бъде това, което е. Мисля, че заслужавам поне едно "благодаря" от него." - вайкал се Влади Въргала пред близките си.

Слави Трифонов обаче отказвал да приеме думите на брадъра за истина. Шоуменът никога не е благодарил за нещо в работата и смятал, че всичко е постигнал сам. Затова споделил пред "Ку-ку бенд", че Влади Въргала нямал право да иска някакви благодарности, научи Kliuki.bg.