Катето Евро бясна на Сашо Кадиев: Изложил я в ефир

Катето Евро бясна на Сашо Кадиев: Изложил я в ефир
5 (100%) 6 votes

Катето Евро не понесла никак добре шегата на сина си по нейн адрес в ефира на Би Ти Ви

Сашо Кадиев е известен с шеговития тон, с който казва неща в ефир. Често заради тези му шеги се обиждат хора, но той едва ли е предполагал, че самата му майка ще се обиди от негови реплики в ефир. Катето Евро била бясна от думите на сина й в „Преди обед“, когато младият актьор реши да разведри обстановката, намесвайки в разговора името й. Припомняме, че Сашо каза, че майка му била в критическата възраст и затова често му се карала, когато заедно месили питки. Катя обаче не възприела шегата на сина си, научи Kliuki.bg.

Катето Евро ще стяга Сашо Кадиев да я уважава повече в ефир

Катето Евро ще стяга Сашо Кадиев да я уважава повече в ефир

„Изложи ме пред всички. Как може да говори така за мен, никакво уважение. Все пак мен ме познават всички, трябва да поддържам някакво реноме. Не може така да се приказва за мен. Много обичам Сашко, но понякога се увлича в стремежа си да бъде забавен.“ – вайкала се Катето Евро през приятелки.

Александър Кадиев по принцип често влиза в конфронтации с различни хора, въпреки че винаги е положително настроен към всички. Преди седмици той влезе в жесток конфликт с госта-анализатор в „Преди обед“ Калин Сърменов. Тогава обаче ролите бяха разменени и Сашо се обиди на по-възрастния си колега за шега по негов адрес.

Дуетната половинка на Кадиев – Деси Стоянова, също отдавна негодува срещу колегата си, който без да иска често я засяга. Така например тя се обиди, когато вчера Сашо й каза да се учи как се прави козунак. При което Деси веднага отвърна, че би се научила, ако имаше повече свободно време. Александър Кадиев просто се закача с колежката си, но тя не го разбира винаги. Това е и причината мнозина да я мислят за доста скучна и еднообразна.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Катето Евро бясна на Сашо Кадиев: Изложил я в ефир”

  1. Silvia Silvana

    апр. 10. 2015

    Zasto kadiev ne. Yvolniat ot btv

  2. зрител

    апр. 10. 2015

    Тя дтя дъртата мазмантия какво се засяга ,60годишна жена трябва отдавна да е минала критическата , а тя да се радва че синът и я подмладява макар че не прилича много на 60 годишна а някъде 65-70год.

Добавете коментар